Strona 7 z 36 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 351

Wątek: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Ufff.
    Nadal wierzę w PREZYDENTA.
    Oczywiście tego forum.
    bertrand236

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Przeczytałem z uwagą wypowiedzi moich szanownych przedmówców a także decyzje Sz. Prezydenta Forum i zebrało mi się na polemikę.
    Oczywiście,stosując literę regulaminu trudno mi kwestionować te wypowiedzi czy też decyzję Sz. Prezydenta. Nie zawsze jednak stosuje się literę prawa - littera docet, littera nocet. Równie ważny jest duch prawa - littera enim occidit, spiritus autem vivicat.
    Zastanówmy się, co jest ważniejsze,deklaracja przyjazdu (bądż nieprzyjazdu) na KIMB czy sam realny przyjazd!
    Jestem przekonany że WPP (dwojga imion) na VIII KIMB przyjedzie. Doszedłem do tego na podstawie dedukcji i skrótowo przedstawiam mój tok rozumowania.
    Wszyscy wiemy że WPP na Forum jest służbowo, skierowana przez nieznanych, tajemniczych mocodawców. To ja się pytam,a co będzie jeśli owi mocodawcy wyślą Ją na KIMB??? (np. w charakterze tzw. V kolumny?) No i co,unieważnić unieważnienie czy jak? Poza tym WPP będzie chciała uciąć plotki które szerzą ludzie złośliwi i małostkowi (do mnie też doszły po linii prywatnej),że po tym jak nazwała niejakiego Pastora chamem a koleżankę przewodniczkę "żałosną kobyłą" będzie się wstydziła i bała przyjechać na KIMB. Eee tam.... Żeby się wstydzić to trzeba mieć choć trochę kindersztuby a żeby się bać to trzeba mieć trochę wyobrażni. Ani o jedno ,ani o drugie nie podejrzewam WPP dwojga imion LBP (pseudonim służbowy-Grupa Bieszczady).
    Uprzejmie informuje że jest to mój głos w dyskusji nad ważnym problemem,tak ważnym że nawet Sz. Prezydent dał się chwilowo "skołować".
    Pozdrawiam wszystkich!
    ................................ + Pastor ręką własną
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    Przeczytałem z uwagą wypowiedzi moich szanownych przedmówców a także decyzje Sz. Prezydenta Forum i zebrało mi się na polemikę.
    Oczywiście,stosując literę regulaminu trudno mi kwestionować te wypowiedzi czy też decyzję Sz. Prezydenta. Nie zawsze jednak stosuje się literę prawa - littera docet, littera nocet. Równie ważny jest duch prawa - littera enim occidit, spiritus autem vivicat.
    Zastanówmy się, co jest ważniejsze,deklaracja przyjazdu (bądż nieprzyjazdu) na KIMB czy sam realny przyjazd!
    Jestem przekonany że WPP (dwojga imion) na VIII KIMB przyjedzie. Doszedłem do tego na podstawie dedukcji i skrótowo przedstawiam mój tok rozumowania.
    Wszyscy wiemy że WPP na Forum jest służbowo, skierowana przez nieznanych, tajemniczych mocodawców. To ja się pytam,a co będzie jeśli owi mocodawcy wyślą Ją na KIMB??? (np. w charakterze tzw. V kolumny?) No i co,unieważnić unieważnienie czy jak? Poza tym WPP będzie chciała uciąć plotki które szerzą ludzie złośliwi i małostkowi (do mnie też doszły po linii prywatnej),że po tym jak nazwała niejakiego Pastora chamem a koleżankę przewodniczkę "żałosną kobyłą" będzie się wstydziła i bała przyjechać na KIMB. Eee tam.... Żeby się wstydzić to trzeba mieć choć trochę kindersztuby a żeby się bać to trzeba mieć trochę wyobrażni. Ani o jedno ,ani o drugie nie podejrzewam WPP dwojga imion LBP (pseudonim służbowy-Grupa Bieszczady).
    Uprzejmie informuje że jest to mój głos w dyskusji nad ważnym problemem,tak ważnym że nawet Sz. Prezydent dał się chwilowo "skołować".
    Pozdrawiam wszystkich!
    ................................ + Pastor ręką własną
    Hmm na KIMBie nie pojawię się z prostej przyczyny. Jako osoba niezbyt dobrze wychowana nie chcę usiąść przy jednym ognisku z chamem i kobyłą. Wódę chleję tylko z przyjaciółmi to drugi powód dlaczego nie przybędę na owo spotkanie.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Aktualnie sytuacja przedstawia się następująco.

Dotychczas głosowało 19 osób.

W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):

I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy

www.sekowiec.net

1) vm2301
    2) piskal
    3) Basia Z.
    4) bertrand236
    5) Pastor
    6) Marcowy
    7) dorota z krakowa
    8. długi
    9) Tarnina
    10) Misieg
    11) manio

II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"

www.carynska.pl

1) orsini
    2) Stały Bywalec
    3) Jaro
    4) WUKA
    5) andrzej627
    6) Jurko
    7) Wojtek1121
    8. Recon1

PS 1
    Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (a potem koniecznie przyjechać na VIII KIMB).

PS 2
    Osobom, którym brakuje nieco postów, a marzą o zagłosowaniu (m.in. Pawelk i Tasiek) , przypominam, że na Naszym Forum są również takie tematy, jak różne zgadywanki (w dziale: relacje z wypraw w Bieszczady), czy gra w skojarzenia (w dziale: off topic). Możecie także tworzyć limeryki bieszczadzkie w dziale: poezja i proza.
    A ostatni wymagany post (ten 50-ty) możecie napisać już np. dn. 1 marca, oddając głos (koniecznie przed godz. 20:00).

.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Tarnina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Rzeszów

Kaziku, dziękuję za poparcie mojej argumentacji, rownież uważam, że wyjątek był tylko jeden dla Wojtka i niech tak zostanie.
    Tarnina

Wracam do meritum sprawy.

Dajcie sobie spokój z Sękowcem. Żeby nie bić piany. Bardzo lubie Sękowiec. Byłem tam rok temu,w tym roku też kilka dni. Mam rezerwcje już na następmy rok. To świetna baza wypadowa,oaza spokoju, niestety jako miejsce KIMB-u odpada. Tam po prostu nie ma warunków koniecznych przy tego typu imprezach.
    Czy coś się tam zmieniło?

Ustrzyki G. i sam Zajazd pod Caryńską gościły Nas już dwukrotnie (VI i VII KIMB). Nie zmienia się zwycięskiej ekipy, nie zmienia się sprawdzonego miejsca na rzecz jakichś fantasmagorii dopiero spodziewanych! Ustrzyki G. dlatego się sprawdziły jako miejsce KIMB-ów, ponieważ mogą zaspokoić wszystkie oczekiwania, na różnym poziomie. Odpowiednia baza noclegowa i gastronomiczna to główny choć nie jedyny atut.Dodam jeszcze że kandydatura UG-ZpC nie koliduje z kandydaturą Sękowca. Po prostu, zakochani i nawiedzeni(Derty i inni) udają się do Sękowca,tam drogą np. losowania typują ofiarę która nie będzie pić tylko wozić d.... szanownych uczestników wte i wewte!
    Uprzejmie apeluję do przyjaciół ZpC oraz tych wszystkich których poprzednie KIMB-y (VI i VII) nie rozczarowały, o poparcie tej kandydatury! Pamiętajcie, to będzie spotkanie u naszych przyjaciół. Oni już wiedzą co to jest KIMB, potrafią wszystko co trzeba zorganizować i bawić się razem z nami!!!

Coś musiało się gdzieś zmienić, skoro sam Pastor głosuje na Sękowiec.

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta

Coś musiało się gdzieś zmienić, skoro sam Pastor głosuje na Sękowiec.
    może nie tylko kobieta zmienną jest?
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Mówiąc nieco brutalnie,tylko krowa nie zmienia zdania. Ja zmieniłem. Skoro mogli niektórzy głosować na Muczne,godząc się z tym że KIMB odbędzie się w hotelowej kaplicy,dlaczego nie miałby się odbyć w wojskowym namiocie???. To jest mój wybór, mój głos. Nikogo nie agituje, nie namawiam do zmiany głosu.Nie zmieniłem zdania co do UG - ZpC. Nadal uważam że UG są miejscem najwygodniejszym do odbycia KIMB-u.Ale czy chodzi tylko o wygodę??? W moim przekonaniu,ważniejszy jest klimat. Ja zagłosowałem na klimat,prawdziwie bieszczadzki klimat KIMB-u.To głosowanie rozstrzygnie gdzie odbędzie się VIII KIMB. Niech zwycięży najlepszy!
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

W moim przekonaniu,ważniejszy jest klimat. Ja zagłosowałem na klimat,prawdziwie bieszczadzki klimat KIMB-u.
    Teraz rozumiem.

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Dziekuję za życzenia.
    Moje święto? :)
    Ale ja nie jestem kotem. Jestem tylko dumną własnością rozpieszczonych 6 mruczusiów.:))
    Lucyno, życzenia złożyłam Ci z okazji Dnia Przewodnika Górskiego, który przypadał na 20. lutego.
    Bardzo cenię Twoje komentarze na Forum, Twoją wiedzę; bardzo cenię Twoje opinie, Twoją drapieżność.
    Dlatego specjalnie czekałam na tę okazję, aby w jakiś obiektywny sposób dać Ci znać, że dzięki Forum, jesteś moim wirtualnym przewodnikiem, a Twoje kontrowersyjne nieraz komentarze - pozwalają mi zachować potrzebny nieraz dystans do wielu spraw bieszczadzkich.
    Tak więc jeszcze raz wszystkiego to, co najlepsze.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)