Ufff.
Nadal wierzę w PREZYDENTA.
Oczywiście tego forum.
Ufff.
Nadal wierzę w PREZYDENTA.
Oczywiście tego forum.
bertrand236
Przeczytałem z uwagą wypowiedzi moich szanownych przedmówców a także decyzje Sz. Prezydenta Forum i zebrało mi się na polemikę.
Oczywiście,stosując literę regulaminu trudno mi kwestionować te wypowiedzi czy też decyzję Sz. Prezydenta. Nie zawsze jednak stosuje się literę prawa - littera docet, littera nocet. Równie ważny jest duch prawa - littera enim occidit, spiritus autem vivicat.
Zastanówmy się, co jest ważniejsze,deklaracja przyjazdu (bądż nieprzyjazdu) na KIMB czy sam realny przyjazd!
Jestem przekonany że WPP (dwojga imion) na VIII KIMB przyjedzie. Doszedłem do tego na podstawie dedukcji i skrótowo przedstawiam mój tok rozumowania.
Wszyscy wiemy że WPP na Forum jest służbowo, skierowana przez nieznanych, tajemniczych mocodawców. To ja się pytam,a co będzie jeśli owi mocodawcy wyślą Ją na KIMB??? (np. w charakterze tzw. V kolumny?) No i co,unieważnić unieważnienie czy jak? Poza tym WPP będzie chciała uciąć plotki które szerzą ludzie złośliwi i małostkowi (do mnie też doszły po linii prywatnej),że po tym jak nazwała niejakiego Pastora chamem a koleżankę przewodniczkę "żałosną kobyłą" będzie się wstydziła i bała przyjechać na KIMB. Eee tam.... Żeby się wstydzić to trzeba mieć choć trochę kindersztuby a żeby się bać to trzeba mieć trochę wyobrażni. Ani o jedno ,ani o drugie nie podejrzewam WPP dwojga imion LBP (pseudonim służbowy-Grupa Bieszczady).
Uprzejmie informuje że jest to mój głos w dyskusji nad ważnym problemem,tak ważnym że nawet Sz. Prezydent dał się chwilowo "skołować".
Pozdrawiam wszystkich!
................................ + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Aktualnie sytuacja przedstawia się następująco.
Dotychczas głosowało 19 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy
www.sekowiec.net
1) vm2301
2) piskal
3) Basia Z.
4) bertrand236
5) Pastor
6) Marcowy
7) dorota z krakowa
8. długi
9) Tarnina
10) Misieg
11) manio
II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"
www.carynska.pl
1) orsini
2) Stały Bywalec
3) Jaro
4) WUKA
5) andrzej627
6) Jurko
7) Wojtek1121
8. Recon1
PS 1
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (a potem koniecznie przyjechać na VIII KIMB).
PS 2
Osobom, którym brakuje nieco postów, a marzą o zagłosowaniu (m.in. Pawelk i Tasiek), przypominam, że na Naszym Forum są również takie tematy, jak różne zgadywanki (w dziale: relacje z wypraw w Bieszczady), czy gra w skojarzenia (w dziale: off topic). Możecie także tworzyć limeryki bieszczadzkie w dziale: poezja i proza.
A ostatni wymagany post (ten 50-ty) możecie napisać już np. dn. 1 marca, oddając głos (koniecznie przed godz. 20:00).
.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Kaziku, dziękuję za poparcie mojej argumentacji, rownież uważam, że wyjątek był tylko jeden dla Wojtka i niech tak zostanie.
Tarnina
Mówiąc nieco brutalnie,tylko krowa nie zmienia zdania. Ja zmieniłem. Skoro mogli niektórzy głosować na Muczne,godząc się z tym że KIMB odbędzie się w hotelowej kaplicy,dlaczego nie miałby się odbyć w wojskowym namiocie???. To jest mój wybór, mój głos. Nikogo nie agituje, nie namawiam do zmiany głosu.Nie zmieniłem zdania co do UG - ZpC. Nadal uważam że UG są miejscem najwygodniejszym do odbycia KIMB-u.Ale czy chodzi tylko o wygodę??? W moim przekonaniu,ważniejszy jest klimat. Ja zagłosowałem na klimat,prawdziwie bieszczadzki klimat KIMB-u.To głosowanie rozstrzygnie gdzie odbędzie się VIII KIMB. Niech zwycięży najlepszy!
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Lucyno, życzenia złożyłam Ci z okazji Dnia Przewodnika Górskiego, który przypadał na 20. lutego.
Bardzo cenię Twoje komentarze na Forum, Twoją wiedzę; bardzo cenię Twoje opinie, Twoją drapieżność.
Dlatego specjalnie czekałam na tę okazję, aby w jakiś obiektywny sposób dać Ci znać, że dzięki Forum, jesteś moim wirtualnym przewodnikiem, a Twoje kontrowersyjne nieraz komentarze - pozwalają mi zachować potrzebny nieraz dystans do wielu spraw bieszczadzkich.
Tak więc jeszcze raz wszystkiego to, co najlepsze.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki