Kochani, a zwłaszcza Kochani Sękowicze. Nie chcę krakać, ale śniło mi się dzisiaj,że spotkaliśmy się w Ustrzykach żeby deliberować o...miejscu KIMBu. Kaziu, nawet nie miałem okazji z Tobą pogadać(w tym śnie),tak się kręciłeś z kąta w kąt.
Kochani, a zwłaszcza Kochani Sękowicze. Nie chcę krakać, ale śniło mi się dzisiaj,że spotkaliśmy się w Ustrzykach żeby deliberować o...miejscu KIMBu. Kaziu, nawet nie miałem okazji z Tobą pogadać(w tym śnie),tak się kręciłeś z kąta w kąt.
A ja Ci się śniłam???eee chyba nie, boś się zlany potem nie obudził![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Tomciu, bo mnie Orsini ciągle męczy i męczy. Nawet we śnie.
Orsini, moja żona (bo ja zdecydowanie odmówiłem) wybiera się z naszym bieszczadzkim kotkiem do Twojej koleżanki po fachu. Już czas - skończył 8 miesięcy. Uważasz, że to dobrze ?
Wracając zaś do tematu (post powinien być na temat, sam o to apelowałem), informuję, że jeszcze nie oddało głosu sporo osób głosujących w I turze, czyli takich żelaznych tegorocznych KIMB-owiczów.
Poza tym podtrzymuję, Piskal, to co już wcześniej napomknąłem: Twoja sękowiecka drużyna pachnie mi V kolumną !Ty lepiej co poniektórym zablokuj komputery w najbliższą niedzielę !
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Stały Bywalcze, w niedzielę nie tylko nie zablokuję komputerów, ale nawet nie doczekam przy swoim końca głosowania. Po prostu na 19 idę do teatru i będę nocować w Toruniu w mieszkaniu bez internetu.Pozwolisz więc, że po spektaklu zadzwonię do Ciebie i wszystkiego się dowiem z ust samego Prezydenta. Będzie okazja, żeby sobie pogadać o tym i o owym. A zwłaszcza o owym.
V kolumna czy nie Szanowny Prezydencie uprzejmie donoszę;-))) i proszę wymusić na Klopsiku obietnicę, że jeśli KIMB się odbędzie w UG to on daje słowo, że i tam się pojawi. W przeciwnym wypadku nie spełnia on jakiegoś tam punktu regulaminowego i proszę go nie uwzględniać w głosowaniu.
![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Ostrzegam, że będzie nie na temat, ale ta kolumna przypomniała mi pewną anegdotę, którą opowiadał mi mój przyjaciel, nauczyciel historii. Wiemy, że greckie kolumny dzielą się na doryckie, jońskie i korynckie. Jego uczeń na sprawdzianie w odpowiedzi na pytanie o rodzaje kolumn greckich wymienił tylko dwa:gotyckie i końskie. Szkoda, że współczesny "Przekrój" nie kontynuuje humoru z zeszytów szkolnych.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)