Strona 17 z 36 PierwszyPierwszy ... 7 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 27 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 351

Wątek: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

Widzę, że nie tylko ja jestem upierdliwy.

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Domyślnie Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00

I Ty Brutusie przeciwko mnie???

orsini [Edit | Delete] klops na KIMB się wybierasz?

Wczoraj 17:23 klopsik jezeli w sekowcu sie napocznie
    klopsik a w sanie zakonczy
    Wczoraj 17:26 Browar a do UG też masz zamiar przybyć?ocipiałeś czy co?
    Wczoraj 17:27 klopsik a w ug plynie san ?

tak po krótce, jak ktoś chce to w archiwum może poczytać.
    A więc Szanowny Prezydencie w myśl powyższego proszę o usunięcie głosu Klopsika do czasu aż uroczyście nie da słowa, że i do Ustrzyk Górnych na KIMB mimo braku Sanu w nich przyjedzie.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Orsini, gratuluję. W łapaniu za słówka jesteś lepsza.

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Od ostatniego wczorajszego porannego komunikatu wprawdzie nic się nie zmieniło, ale potem była tu taka burza mózgów (kilka stron zapisanych), że postanowiłem komunikat powtórzyć.

Dotychczas głosowało 20 osób.

W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):

I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy

www.sekowiec.net

1) piskal
    2) Basia Z.
    3) bertrand236
    4) Pastor
    5) Marcowy
    6) dorota z krakowa
    7) długi
    8. Tarnina
    9) Misieg
    10) manio
    11) klopsik

II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"

www.carynska.pl

1) orsini
    2) Stały Bywalec
    3) Jaro
    4) WUKA
    5) andrzej627
    6) Jurko
    7) Wojtek1121
    8. Recon1
    9) vm2301

PS 1
    Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (pod warunkiem, że potem przyjadą na VIII KIMB).

PS 2
    Osobom, którym brakuje nieco postów, a marzą o zagłosowaniu (m.in. Pawelk i Tasiek) , przypominam, że na Naszym Forum są również takie tematy, jak różne zgadywanki (w dziale: relacje z wypraw w Bieszczady), czy gra w skojarzenia (w dziale: off topic). Możecie także tworzyć limeryki bieszczadzkie w dziale: poezja i proza.
    A ostatni wymagany post (ten 50-ty) możecie napisać już np. dn. 1 marca, oddając głos (koniecznie przed godz. 20:00).

PS 3
    Orsini, Twój donos na Mr. Klopsika jest akualnie wnikliwie analizowany przez odpowiednie specsłużby, a On sam został już poddany prewencyjnej inwigilacji. Na razie jednak z pionu prawnego odpowiedniej Agencji (bynajmniej nie towarzyskiej, chociaż pracuje w niej jeszcze kilku byłych towarzyszy) otrzymałem opinię, że przytoczona przez Ciebie wypowiedź Mr. Klopsika stanowi (cyt.): "... wirtualny bełkot niedający materiału dowodowego, powstały najprowdopodobniej pod wpływem spożycia przez Obiekt taniego alkoholu niskoprocentowego, jakim jest piwo".
    Dalej pan mecenas napisał również (cyt.): "... nieznajomość geografii Polski, w tym niewiedza przez jakie to miejscowości przepływa rzeka San, nie przesądza jeszcze o złej woli Obiektu, który w dodatku został chwilę wcześniej sprowokowany niecenzuralnym zapytaniem, czy aby nie ocipiał".
    W tej sytuacji, Orsini, muszę trzymać się litery prawa. Zakładam, iż Mr. Klopsik przeczytał post wprowadzający do tego wątku, a następnie z pełną świadomością podjął decyzję o oddaniu głosu na Sękowiec.

.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Na forum od
    09.2006

Być może to był bełkot, ale z którego JASNO wynika, że Klopsik do Ustrzyk Górnych nie zamierza przyjechać.
    Czym się wieć jego głos różni od głosu Lucyny???że ona nie chciała przyjechać ani do UG, ani do Sękowca???
    Ale złamany został TEN SAM punkt regulaminu,.
    Głosu Jagny też NIE uznałeś swego czasu.
    Więc albo postępujesz tak samo, albo ja się tak nie bawię i zabieram zabawki czy jak to tam szło, bo zapomniałam.
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Nie strasz, nie strasz, bo ....

A po co Ty Orsini od razu napuszczasz na Klopsa tego policmajstra, skoro on sam (Klopsik znaczy się) może się wytłumaczy z tego, co miał na myśli?

Po drugie nie denuncjuj kablu jeden, bo ja Cie do właściwych władz podpieprzę za eksperymenty na zwierzętach...znaczy się hodowanie tych pseudo-psów krzyżówki pudla z turkuciem podjadkiem.

Stały Bywalcze,

Orsini jest upierdliwą babą, ale w pewnym stopniu ma rację. Każdy głosujący, bez względu na preferencje i gorliwość w lansowaniu określonej lokalizacji, musi dawać wyraźny wyraz chęci i determinacji w planowaniu przyjazdu na KIMB, bez względu na miejsce.

Pozdrawiam o świcie:)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez orsini Zobacz posta
    Być może to był bełkot, ale z którego JASNO wynika, że Klopsik do Ustrzyk Górnych nie zamierza przyjechać.
    Czym się wieć jego głos różni od głosu Lucyny???że ona nie chciała przyjechać ani do UG, ani do Sękowca???
    Ale złamany został TEN SAM punkt regulaminu,.
    Głosu Jagny też NIE uznałeś swego czasu.
    Więc albo postępujesz tak samo, albo ja się tak nie bawię i zabieram zabawki czy jak to tam szło, bo zapomniałam.
    Orsini, widzę, że nie jest Ci do śmiechu.

A zatem powaznie.

1. W sprawie Lucy i Pawelka rzeczywiście przeholowałem, ale potem się zreflektowałem i oddany głos anulowałem.

2. Jagna oddając swój głos od razu napisała "jak w tym czasie będę w Polsce", co od razu postawiło pod znakiem zapytania ważność Jej głosu. Zważ też, iż napisała to tutaj, nie tylko na Naszym Forum, ale właśnie w odpowiednim wątku poświęconym głosowaniu. Zwróciłem się do Niej z prośbą o doprecyzowanie (wyjaśnienie) tej sprawy, zarówno publicznie, jak i poprzez priv. Nie odpowiedziała w ogóle.

3. Gdyby więc Klopsik też tak sobie "gdybał" oddając swój głos, albo czynił to później w niniejszym wątku tematycznym, to też bym Jego głosu nie uznał. Gdyby to miało miejsce formalnie w tym wątku. Ale nie, On tak się tylko luźnie gdzie indziej wypowiedział (w dodatku raczej nieprecyzyjnie), Ty to podejrzałaś - podsłuchałaś, a następnie "doniosłaś". Wybacz, ale na podstawie "donosów", że "ktoś - coś" nie mam prawa anulować komuś jego głosu.

4. Najlepiej by było, gdyby to sam Zainteresowany (Klopsik) się teraz wypowiedział, oddalając (albo potwierdzając) Twoje wątpliwości. Tu, w tym wątku. Albo do mnie poprzez priv.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    4. Najlepiej by było, gdyby to sam Zainteresowany (Klopsik) się teraz wypowiedział, oddalając (albo potwierdzając) Twoje wątpliwości. Tu, w tym wątku. Albo do mnie poprzez priv.
    dobrze wiesz, że się nie doczekasz.
    Uznajesz głos kogoś kto nie ma zamiaru przyjechać-nie widzę żadnej różnicy pomiędzy nim a Lucyną, że Lucyna tu to powiedziała, a on niżej???
    masz archiwum w shoucie-jaki problem poczytać?
    Rozumiem, że jeśli wygra Sękowiec, a ja głosowałam na UG to już nie będę miała obowiązku się tam pojawić?ok TRZYMAM ZA SŁOWO w takim razie.
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Widzę, że nie tylko ja jestem upierdliwy.
    Andrzeju, Ty to stanowisz wręcz łagodny i prawie bezobjawowy przypadek tej dolegliwości.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Jastrząb z Otrytu

Na forum od
    09.2006

Nie wprowadzaj zamętu w naszej drużynie;-)))
    ja co prawda jestem kibicem Lecha,ale...
    Dobrze zrozumiałam-jeśli wygra opcja, która mi nie pasi to tak jak Klopsik nie musze tam jechać. Mi pasuje
    Bogdan Loebl

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)