To była super propozycja korupcyjna. Nie mam już map gdyż odezwali się ludkowie, którzy nie będą na KIMB (z róznych przyczyn, cżęść ma podobne zdanie do mojego) ale chca mieć możliwość zapoznania się z tym wydawnictwem Ruthenusa.
To była super propozycja korupcyjna. Nie mam już map gdyż odezwali się ludkowie, którzy nie będą na KIMB (z róznych przyczyn, cżęść ma podobne zdanie do mojego) ale chca mieć możliwość zapoznania się z tym wydawnictwem Ruthenusa.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ja jestem pod wrażeniem. Nawet mam nagrodę dla Ciebie. Takie małe kociątko z Gór Sanocko-Turczańskich, które chyba dziś poczęła moja piękna Sonka (nie upilnowałam, cztery tygodnie była zamknięta, gdy uspokoiła się i przestała wyć wołając kocury wypóściłam ją, a ona wykorzytała sytuację). Dzieci na pewno będą śliczne i madre. Mama jest trójkolorową damą, a tata prawie mądry.![]()
Widzę i cieszę się. Aż mnie wyobraźnia zawiodła, gdy pomyślałam, co by to było, gdyby prezydent RP dbał tak o każdego głosującego w wyborach i zabiegał o dotrzymanie wyborczych obietnic ...
Zostaje tylko krzyczeć: Stały Bywalec na Prezydenta !!!
Jednocześnie uspokajam Cię - Lucyna dba o sprawiedliwe wręczenie łapówki
Pozdrawiam serdecznie
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)