eee tam;-)
dla mnie nie fuj
A Ty dziś egzaminu nie zdajesz?bo miał być jakiś poniedziałek?jak tak to powodzenia!
eee tam;-)
dla mnie nie fuj
A Ty dziś egzaminu nie zdajesz?bo miał być jakiś poniedziałek?jak tak to powodzenia!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No cóż, powiem rymem częstochowskim...
jedni woleli wpierniczać a drudzy czytać
ale walka była i drużyny rozeszły się do szatni.
Ja swoje zrobiłem, głosujący na ZpC też. Kapitan drużyny jest (!) i jeśli coś postanowi a cała drużyna Uszczycka, w szatni po meczu, zaakceptuje to... zresztą zaczynam wchodzić w kompetencje kapitana
W sumie, to chodzi nam Wszystkim o...
tu mówiąc ładnie po bieszczadzku (ku zadowoleniu obrońców wilków i owiec), by wilk był syty i owca cała a miłość (kłaniam się Pastorowi) na Forum kwitła a nie więdła![]()
Gratuluję zwycięzcom !
I mogę napisać, że glosowałam z przekonania, nie ze względu na jakiekolwiek propozycje.
Niczego też nie oczekuję oprócz dobrej zabawy
Pozdrowienia
Basia
Tarnino! Pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Tu nie ma wygranych i przegranych. Wszyscy będziemy na jednym, KIMB-ie. To nieprawda że głosujący na Sękowiec będą mieli gorsze miejsca, to plotki że mają być rozstawieni po kątach. Zresztą nie liczy się miejsce, człowiek się liczy. Co do programu motywacyjnego, to bardzo miły gest ze strony tych którzy deklarowali pewne upominki (nie mam na myśli tych którzy tylko dużo obiecywali). Może słowo korupcja było niezbyt fortunne ale przecież nikt tego nie traktował dosłownie. Jestem przekonany że na Forum wszyscy brzydzą się korupcją w mniejszym lub większym stopniu. Ja np. to tak na 50% (nie daje).
W tej sytuacji szkoda że nie wygrało Krywe. Nikt by nic nie dostał więc nie byłoby problemu! Pozdrawiam! + Pastor manu propria
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Bogdan Loebl
To mój ostatni post. Oj Wielebny ładnie tak kłamać. Ci co głosowali na Krywe i Ci, którzy byli zainteresowani mapami je dostaną. Do Aleksandry mapa plus przewodniczki dziś wyślę pocztą. Pozostali to moi Koledzy z połazęgowisk. Nie chcą abym sponsorowała pocztę, na najbliższym spotkaniu wychylimy kieliszek na cześć KIMB. W niedzielę pokimbowską jak nic nam nie wypadnie to część osób z KIMB i inni spotkają się w Krywem. Poprostu w imię miłości kłamiesz i dzielisz ludzi.
Nie pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 02-03-2009 o 10:28
Bogdan Loebl
Teraz będzie, czyje słowo jest najmojsze.
Proponuję zamknąć ten wątek. Wybory się odbyły i nastał czas miłości. Na kimbie okaże się albo i nie, kto z kim.
Pozdrawiam
bertrand236
Pastorze, Ty mnie nie obrażaj !!!
Odnośnie Krywego przedstawiłem moją własną, potężną propozycję "korupcyjną".
I nie moja wina, że wszyscy się wystraszyli Długiego i bali się pojechać do Krywego.
A my z Tobą znamy się w sumie niewiele, ale nawet na podstawie tej naszej krótkiej znajomości powinieneś się już był zorientować, że u mnie słowo nie dym.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki