No niestety nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała się mylić![]()
No niestety nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała się mylić![]()
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
słucham???
że niby ja w nim?ło matko jedyna...
A to już się po prostu lubić nie można?bez żadnego love story???
Ciebie też lubię na ten przykład![]()
Bogdan Loebl
Dylemat mój jednak pozostał i zapewne at hoc będzie podjęty. Rozważałem 2 alternatywne rozwiązania: pierwsze to faktyczne wysyłanie pocztą a drugie już bardziej racjonalne i wygodne (tezy obronne są) byłoby losowanie wśród tych co przybyli i zgłoszą chęć wzięcia udziału w tym losowaniu. Ale jak powiedziałem decyzja będzie at hoc. A może nie ma czym się przejmować? :)
Sam wcześniej podrzuciłem Ci pomysł wysłania osobom nieobecnym ufundowanych przez Ciebie książek pocztą, ale teraz przyznaję się do błędu i z owego pomysłu wycofuję.
Teza: Takiej osobie książka się w ogóle nie należy.
Dowód:
1. Książka należy się osobie, która oddała głos na lokalizację VIII KIMB w UG.
2. Wg naszego regulaminu, głosując jednocześnie deklarowaliśmy, że na KIMB przyjedziemy.
3. Osoba nieobecna po pierwsze - złamała regulamin, po drugie - przyczyniła się do wypaczenia finalnego wyniku głosowania.
4. Niesolidność nie powinna być premiowana.
c.b.d.o.
Może zdarzyć się wyjątek w postaci naprawdę nadzwyczajnego wydarzenia. Ale, jak wiemy, wyjątek tylko potwierdza regułę.
A jeśli nawet ktoś z powodu jakiegoś nadzwyczajnego szczęścia (każdemu życzę) lub nieszczęścia (nikomu nie życzę) nie weźmie udziału w KIMB, to i nie otrzymanie książki też przeboleje.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 09-05-2009 o 21:02
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Popieram stanowisko SB.
Zanim Wasze posty przeczytałem to odebrałem jeden PW i od razu decyzja stała się zgodna z... Waszymi stanowiskami. Książki nieobecnym powysyłam lub dam do przekazania o ile to będzie usprawiedliwiona nieobecność. Pozostałe, jeśli będą, rozlosujemy.:)
Ostatnio edytowane przez Recon ; 09-05-2009 o 21:59
A ja pierwsza to mówiłam![]()
Bogdan Loebl
Drogi Reconie
Proponoje uhonorowac tych ktorzy nie brali udzialu w glosowani { z roznych wzgledow np regulamin } a na kongresie sie pojawia. Jestem pewien ze wszyscy oni chcieli glosowac na UG.????
Pozdrawiam
No i zostały rozlosowane! Było 7 chętnych na 5 fantów. :( "Sierotka" poproszona z widzów KIMB-owych rozlosowała książki i koniec tematu. Z nieobecnych na KIMB-ie otrzymali nagrody: WUKA (usprawiedliwiona) i Orsini (była tuż przed KIMB-em). Dobrze czasami być dyktatorem.Myślacych inaczej lub mających inne zdanie w tym temacie zapraszam do wzięcia sprawy w swoje ręce przy następnej podobnej zabawie.
Dla mnie zabawa była przednia i już kombinuję następną, chociaż nie obiecuję.![]()
Ostatnio edytowane przez Recon ; 23-05-2009 o 12:32
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki