Ja tylko apeluję o nie uogólnianie, bo zaczęło się od jednej/dwóch osób. Teraz już krytykuje się przy okazji całe środowisko Otrytczyków. Za chwilę nastąpi krytyka wszystkich Warszawiaków (w tym mnie) a może nawet mieszkańców województwa mazowieckiego tylko dlatego, że ta osoba tu mieszka...Oczywiście żartuję. Chodzi mi jednak o to żebyśmy piętnowali przede wszystkim takie zachowanie. Mam wrażenie, że kilka osób (piszę ogólnie o sieci, nie tylko o naszym forum) za cel postawiło sobie poszukiwanie tych ludzi "dead or alive", natomiast sam czyn schodzi jakby na plan dalszy. Lepiej napiętnujmy zachowanie, krytykujmy, ale i wyciągajmy wnioski na przyszłość. To, że być może komuś coś się gdzieś tam coś przestawiło i dostał małpiego rozumu nie znaczy zaraz, że zawsze się tak zachowuje (mam na myśli tego, który nie tłumaczył się "jedynie trzema deskami"
). Stąd moja postawa.

Oczywiście żartuję. Chodzi mi jednak o to żebyśmy piętnowali przede wszystkim takie zachowanie. Mam wrażenie, że kilka osób (piszę ogólnie o sieci, nie tylko o naszym forum) za cel postawiło sobie poszukiwanie tych ludzi "dead or alive", natomiast sam czyn schodzi jakby na plan dalszy. Lepiej napiętnujmy zachowanie, krytykujmy, ale i wyciągajmy wnioski na przyszłość. To, że być może komuś coś się gdzieś tam coś przestawiło i dostał małpiego rozumu nie znaczy zaraz, że zawsze się tak zachowuje (mam na myśli tego, który nie tłumaczył się "jedynie trzema deskami"
Odpowiedz z cytatem