A stara chata też spłonęła...
Może nie pierwszy to był raz, gdy brakło komuś trzech desek???
Shame, DonGore... shame...
pozdrawiam
A stara chata też spłonęła...
Może nie pierwszy to był raz, gdy brakło komuś trzech desek???
Shame, DonGore... shame...
pozdrawiam
Shame .... shame dla całego środowiska , ale to było do przewidzenia.
Gore oj gore..
ps. mam wieści ,że Ukraińscy Pograniczni w Medyce i na Krościenku mają już te zdjęcia, a do tego wiadomo ,że Ukraińscy koledzy turyści ,z Gorganów i Czarnohory czytają Polskie fora.
ps. tak też jest jak komuś braknie jednej klepki, albo zdaje mu się ,że jest...bo ubrał markowe gacie
Ostatnio edytowane przez joorg ; 18-02-2009 o 20:37
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Ja cały czas podkreślam, że tam był ten drugi-jak ma na imię i nazwisko to widać na tej grupie dyskusyjnej. Robił fotki, a potem sam pomagał dorzucać do ognia na pewno!jakby go to zszokowało to by kolegę zatrzymał, a już na pewno nie chwalił się takimi zdjęciami!!!
Pamiętajcie-on nie był sam!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
No nie wiem jak możecie krytykować kochanych kolegów z elitarnego klubu „Troki w dupę”. Winniście im dziękować, że eliminują cuchnące stajenki z pięknych gór.
Wiele szałasów w Gorcach, w których spałem już nie istnieje, niektóre jakby wyparowały żadnych śladów, a to wszystko na terenie parku. Widocznie ludzie czuli na cierpienia drzew i dzikich zwierząt rozebrali te cuchnące stajenki, aby chronić dziką przyrodę.
Ci, których krytykujecie jak dowiedzieliście się są zasłużeni, jak śmiecie podnosić głos.
Ostatnio edytowane przez oligocenmaster ; 19-02-2009 o 01:07 Powód: Literówka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)