Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Rainbow Peace and Healing Gathering

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Rainbow Peace and Healing Gathering

szkoda ze to rainbow nie odbylo sie 6 lat pozniej.. wtedy mialabym szanse sie zalapac.. musiala to byc malownicza impreza! chyba jakims dalekim odbiciem byly imprezy ktore sie odbywaly na bazie namiotowej w jaworniku, (bo chyba tam po raz pierwszy uslyszalam o rainbow.).
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

Domyślnie Odp: Rainbow Peace and Healing Gathering

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    szkoda ze to rainbow nie odbylo sie 6 lat pozniej.. wtedy mialabym szanse sie zalapac.. musiala to byc malownicza impreza! chyba jakims dalekim odbiciem byly imprezy ktore sie odbywaly na bazie namiotowej w jaworniku, (bo chyba tam po raz pierwszy uslyszalam o rainbow.).
    ..tak , impreza była malownicza..zależy oczywiście kto, co lubi...Z 2 lata temu na Tworylnym spotkałem Belga, którego przyciągnął tam mit Rainbow.Sympatycznie nam się pogawędziło .
    Rok temu, póżną jesieniom , szwendając się po krzaczorach w okolicach Hulskiego, natrafiłem raptownie na ogromny wigwam-w środku ktoś koczował sobie ! niesamowite było to, iż był już przymrozek i spadł pierwszy śnieżek...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów