Nie wiem jaki cel przyświecał Andrzejowi w konstruowaniu wskaźnika, ale poniewaz określa on ile osób z ogólnej ilości głosujących było na danym KIMB-ie, nazwal bym go "wskaźnikiem popularności danej lokalizacji (KIMB-u? )"
Nie wiem jaki cel przyświecał Andrzejowi w konstruowaniu wskaźnika, ale poniewaz określa on ile osób z ogólnej ilości głosujących było na danym KIMB-ie, nazwal bym go "wskaźnikiem popularności danej lokalizacji (KIMB-u? )"
Chyba że tak. Ale chodziłoby tu wtedy o "wskaźnik popularności" danego konkretnego KIMB-u, a nie lokalizacji, bo te się dwa razy powtórzyły (z różnymi wskaźnikami).
PS
Szkoda, że niektórych uczestników tych najstarszych KIMB-ów nie ma już z nami, rzadko do nas zaglądają (albo wręcz wcale). Tacy np. Asiczka i Lupino byli na I KIMB, ale czy oni w ogóle wiedzą o tej sondzie ? Admin też jeszcze nie "kliknął", a przecież zanim wywiało Go aż do Kanady, to na KIMB-y raczej jeździł.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 27-02-2009 o 15:41
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
SB, gwoli ścisłości faktów Lupino był na ostatnim KIMBie ze swoim synem.
Wiele osób nie wpisuje się /ścieżki życia są takie zagmatwane/
Ostatnio edytowane przez Zbyszek ; 11-11-2010 o 00:14 Powód: brak sensu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki