Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: szkoda

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

Domyślnie szkoda

http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...ZADY/491538763

Zmarł wędkarz, pod którym załamał się lód na Jeziorze Solińskim
    KWP, Dorota Wilk

Nie udało się uratować 49-letniego wędkarza, pod którym załamał się lód. Do tragicznego wypadku doszło dziś po południu, gdy mężczyzna wędkował na Jeziorze Solińskim.

(FOT. DARIUSZ DELMANOWICZ)
    Dziś, 49-letni mieszkaniec Polańczyka łowił ryby na Jeziorze Solińskim, w pobliżu miejscowości Werlas.

Gdy przebywał w odległości około 10 metrów od brzegu, załamał się pod nim lód skuwający wody zalewu. Wędkarz wpadł do wody. Jego wołanie o pomoc usłyszały inne osoby.

Pomimo natychmiastowej akcji ratunkowej, mężczyzny nie udało się uratować.

Lekarz obecny na miejscu tragedii stwierdził zgon. Wstępnie określono, że przyczyną śmierci było wychłodzenie organizmu.

Jak informuje KWP - w chwili obecnej trwają czynności na miejscu zdarzenia. Policjanci zabezpieczają ślady i ustalają szczegółowe okoliczności, w jakich doszło do wypadku
    Szkoda...
    I jak Ci tam w tym niebie A. N....?
    http://www.bieszczady-przewodnicy.pl...%2005-03-2009/
    Ostatnio edytowane przez Marcin ; 08-03-2009 o 01:30

Bieszczadnik Awatar Karolina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Serednie Małe

Domyślnie Odp: szkoda

Cytat Zamieszczone przez Marcin Zobacz posta
    Dziękuję Ci Marcinie. Czekałam aż ktoś coś napisze. Odszedł nasz kolega Andrzej Niepołomski i nikt na forum nie napisał nawet o pogrzebie który był wczoraj w Polańczyku.
    Odszedł wspaniały człowiek.
    Pamiętajcie o nim.
    Wielu z was go znało.
    W Polanie w najbliższą niedzielę 15 marca o godz. 11 będzie odprawiona msza za jego duszę.

Karolina

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

lucyna
    Guest

Karolina śmieć Andrzeja dotnęła mnie osobiście. Od pięciu lat blisko wspólpracowaliśmy. Narodziła się przyjaźń. Byłam na pogrzebie, w żałobie stałam na dalszym planie wśród Rodziny. Nie chcę zamieszczać tu relacji, dawać zdjęć. Nie wiem czy Kasia sobie tego życzy.
    Andrzej był także obecny na forum. Brał udział w naszych połazęgowiskach. Czytał ale nie wypowiadał się. I pozostanie wśród nas. W naszych sercach.
    Tu także chciałam podziękowac Mariuszowi Wronowskiemu z Werlasu. To On narażając swoje życie wyciągnął Andrzeja z wody. 20 letni mężczyzna nie zawahał się, wszedł na łamliwy lód aby pomóc drugiemu człowiekowi. Dla mnie jest bohaterem.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Tu także chciałam podziękowac Mariuszowi Wronowskiemu z Werlasu. To On narażając swoje życie wyciągnął Andrzeja z wody. 20 letni mężczyzna nie zawahał się, wszedł na łamliwy lód aby pomóc drugiemu człowiekowi. Dla mnie jest bohaterem.
    podziwiam takich ludzi!! wielkie uklony dla bohatera!
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)