Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 56

Wątek: Miejsce VIII KIMB - wybrane. To teraz podyskutujmy o konkretach

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Odp: Miejsce VIII KIMB - wybrane. To teraz podyskutujmy o konkretach

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Przecież Ci obiecałam, więc nie mogę teraz się wycofać.

Aczkolwiek (co zaznaczę w kosztorysie) wycieczka kalkuluje się wtedy jeśli jest co najmniej 8 osób chętnych, a lepiej jak ich jest więcej (z kolei maksimum to ok 14-15 osób, bo tyle miejsc jest w busie).
    Jeśli się nie uzbiera minimum - to jeszcze nie wiem co zrobić.

W każdym razie na wycieczkę zorganizowaną przez biuro podróży zdecydowanie nie jestem chętna.

B.
    Okay, ale nic na siłę. Ja tego nie odebrałem jako wiążącą obietnicę, lecz jako alternatywę: Ty organizujesz wycieczkę 1-dniową 18 maja, a jak nie, to ja nawiązuję kontakt z Krainą Wilka lub innym organizatorem ws. wycieczki 15 maja. Tak było, czy nie ? Kontaktowaliśmy się przeciez przez priv.

Jeśli zatem czujesz się nadal na siłach i chcesz sobie pojeździć w te i we w te przez granicę, to ja się bardzo cieszę. Podtrzymuję swoje zgłoszenie na dzień 18 maja. Już teraz możesz mnie zapisywać. Czyli jest już nas dwoje.
    Pozostałe minimum 6 osób będzie z łapanki. Nie powinno być z tym kłopotów - tym bardziej, że mam poważne wątpliwości, czy aktualnie deklarowana frekwencja wyprawy na Pikuj utrzyma sidę dłużej. Pikuj to Pikuj, najwyższy szczyt w Bieszczadach, a nie imię przystojnego Ukraińca, jak nadal sądzi Orsini (która uparła się, aby mnie zabrać w roli obstawy i przyzwoitki).

Gdyby Ci natomiast owo kursowanie tam i z powrotem przez granicę nie odpowiadało, to uruchamiam mój "plan awaryjny", który nota bene był planem pierwotnym - można sprawdzić chociażby po tytule mojego innego postu (jest w nim mowa o wycieczce do Lwowa dnia 15 maja).

Bo to była właśnie pierwsza propozycja. Wszystko się ładnie układało, dopóki Andrzej627 nie wp... się ni z gruszki, ni z pietruszki z tym Pikujem. Rozwodnił nie tylko temat (o to mniejsza), ale rozwalił też cały plan. Irek Mu w tym pomógł, to fakt. Nie wiedział o mojej determinacji ws. wyjazdu do Lwowa, mógł się skontaktować przez priv., nie zrobił tego, trudno.
    Żeby chociaż Andrzej pojechał z Wami na ten Pikuj ! Bo mam co do tego coraz większe wątpliwości.
    Na razie wyjazd na Pikuj deklaruje "the great number of Kimbmen", ale jak z tego pozostanie z 5 osób, to góra. A może i nawet tyle się nie uzbiera.

Czuję, Basiu, że jeszcze pojedziesz tam z samym Irkiem. Chyba że Andrzeja zwiążecie, aby Wam nie uciekł.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    Pikuj to Pikuj, najwyższy szczyt w Bieszczadach, a nie imię przystojnego Ukraińca, jak nadal sądzi Orsini (która uparła się, aby mnie zabrać w roli obstawy i przyzwoitki).
    łe to tylko o to Ci chodzi???
    No to jedź koniecznie z nami, bo z tego co pamiętam ekipy będą dwie-ta która istotnie pójdzie szczytować, i druga, która zrezygnuje ze szczytowania i zostanie pilnować namiotów, więc serdecznie Cię jeszcze raz namawiam oraz zapraszam: dołącz do nas choćby i bez szczytowania
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Żeby chociaż Andrzej pojechał z Wami na ten Pikuj ! Bo mam co do tego coraz większe wątpliwości.
    Stały Bywalcze, im większe masz wątpliwości, tym bardziej mi się chcę tam jechać.

A tak przy okazji, to sygnalizuję, że wczoraj zrobiłem na rowerze więcej kilometrów i to w terenie górzystym niż Ty w sobotę w Puszczy Kampinoskiej.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Okay, ale nic na siłę. Ja tego nie odebrałem jako wiążącą obietnicę, lecz jako alternatywę: Ty organizujesz wycieczkę 1-dniową 18 maja, a jak nie, to ja nawiązuję kontakt z Krainą Wilka lub innym organizatorem ws. wycieczki 15 maja. Tak było, czy nie ? Kontaktowaliśmy się przeciez przez priv.
    Dokładnie tak, ale skoro podjęłam zobowiązanie - nie wycofuję się.

Jeśli zatem czujesz się nadal na siłach i chcesz sobie pojeździć w te i we w te przez granicę, to ja się bardzo cieszę.
    Ja miałabym się nie czuć na siłach ?

Wprawdzie wolałabym osobiście jechać do Lwowa na dwa dni, bo nadal uważam, że w jeden dzień (wliczając dojazd) bardzo niewiele uda się zobaczyć.
    Poza tym - ja to lubię powłóczyć się wieczorami po mieście od knajpy do knajpy, a w warunkach jednego dnia nie będzie to możliwe.

Ale skoro potencjalni uczestnicy życzą sobie inaczej - jestem do dyspozycji.

W sumie we Lwowie planuję być w tym roku jeszcze trzy razy - zdążę się powłóczyć po knajpach

Gdyby Ci natomiast owo kursowanie tam i z powrotem przez granicę nie odpowiadało, to uruchamiam mój "plan awaryjny", który nota bene był planem pierwotnym - można sprawdzić chociażby po tytule mojego innego postu (jest w nim mowa o wycieczce do Lwowa dnia 15 maja).
    To się wszystko wyjaśni do końca kwietnia.
    Myślę ze i tak jest teraz za wcześnie. Na ogół nie planuję swoich wyjazdów z takim wyprzedzeniem.

Pozdrowienia

Basia

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

I to są konkrety? Raczej pociskanie pierdołów! No, ale jak się nie ma konkretów...
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Recon, nie licz na dużo konkretów.

Ja już przygotowuję materiały do wykładu na temat GPSu. W ciągu godziny powinienem się zmieścić.

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2004
    Rodem z
    tarnobrzeg

Andrzeju a plan? Najważniejsza sprawa na KIMB - PLAN MUSI BYĆ!
    mAAtylda

Cytat Zamieszczone przez mAAtylda Zobacz posta
    Andrzeju a plan? Najważniejsza sprawa na KIMB - PLAN MUSI BYĆ!
    Ogólnie mówiąc plan jest bardzo napięty:

Przyjazd do UG w czwartek, w piątek wyprawa na Pikuj, powrót w sobotę po południu, wieczorem posiedzenie plenarne, w niedzielę lekki spacer, w poniedziałek skoro świt wyjazd do Rumunii.

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Ogólnie mówiąc plan jest bardzo napięty:

Przyjazd do UG w czwartek(...)
    Aby trochę rozluźnić plan, przyjedziemy do Ustrzyk jednak już w środę 13 maja. Zawsze zatrzymywaliśmy się w Hotelu Górskim i w tym roku nie będziemy chyba łamać tradycji. Czy inni kimbowicze też tam planują zakwaterowanie?

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Ja myślę o Kremenarosie albo hotelu Białym. Chciałbym tam dotrzeć 15,a 16 zaliczyć Tarnicę, może Halicz.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)