ale tu jestem u siebie, znajome okolice, w co drugiej wioseczce jakis pociotek ... na upartego jak wsiąde w autko to na nocleg dotrę do swojego pokoiku ... albo ucieszę moją mamusię niespodziewanymi odwiedzinami ... a i ludzi kręci sie zawsze troche wokół ...Zamieszczone przez orsini
a ten daleki wschód to nawet w moich wyobrazeniach nie miesci się ... naczytałam się historii o dzikich bezkresnych i bezludnych ostepach ... jak myślę: bieszczady to najszybszym i najprostszym skojarzeniem jest: baza ludzi umarłych ... pamietasz ten film? choć może rzeczywiscie takie uproszczenia mało mają się do rzeczywistości ...
jestem osobą niesmiałą i małomówną - a w takich przypadkach różnie bywa z tym poznawaniemZamieszczone przez orsini
rozważam ... myślę że byłby to dobry pomysł ...Zamieszczone przez Basia.Z
Ostatnio edytowane przez chwastek ; 03-03-2009 o 12:00
Proszę Cię jakie dzikie i bezkresne i tak dalej...chyba, że na Ukrainie-tam to są przestrzenie.
Nie masz się czego bać naprawdę
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
orsini, mimo twoich zapewnien dalej czuje sie mało pewnie ... tak jakos ... yyy ...
Marudzisz;-)))chyba, że spodobał Ci się mój tytuł i mi konkurencję robisz;-))))łatwo nie będzie hihihihi
Szukałam zdjęcia z Przełęczy Orłowicza na koniec wrzesnia, ale nie wiem gdzie mam, chciałam Ci pokazać te dzikie Bieszczady, a raczej dzikie tłumy
Bogdan Loebl
który który tytuł?
nie lubie rywalizacji ... masz jedną mniej konkurentkę zatem z głowy orsini
o cokolwiek i do czegokolwiek w jakimkolwiek temacie
Marudzisz, marudzisz. Zanim zobaczysz te dzikie tlumy, przesylam Ci zdjecie z okresu letnio-jesiennego (b.jesiennego).
pzd. kamil
Ostatnio edytowane przez kamil.zeglarz ; 03-03-2009 o 13:11
i co ty na to orsini, popatrz na miniaturkę kamila.żeglarza ... a teraz wyobraź sobie taką rachityczną postać w tle tego kraiobrazu ... takiego jednego jedynego wątłego chwasta ... aż chciałoby się zadać pyatnie: guza szuka sama tutaj czy cuś?
choć jesień to moja ulubiona pora roku
hahahaha
Malkontent roku
Marudzisz;-)))wiesz ile się trzeba nalatać, żeby mieć takie widoki bez ludzi?;-))))marzenie każdego, a Ty się boisz
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki