Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: Letnio-jesienny wyjazd w Bieszczady

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar chwastek
    Na forum od
    02.2009
    Rodem z
    Wrocław

Domyślnie Odp: Letnio-jesienny wyjazd w Bieszczady

droga maju777, właśnie owa nie do końca zrozumiała, a już na pewno nie do opanowania przez męski gatunek, umiejętność trafnego czytania miedzy wierszami daje kobietom miejsce o stopień wyższe w dziejach ewolucji … i częstokroć uniemożliwia usnucie nici porozumienia pomiędzy …

... czasami wychodzi z takiej nici symboliczny sznurek na szyję

a co do makaronów – lubie je tylko z sosikami zajadać … ale boziu broń, nie codziennie i o tej samej porze …

pawelik, jak ja nie lubie chaosu i improwizacji – jak ja ich sobie nie przewidzę i w planach swoich nie odznaczę to jak już dochodzi co do czego to zgadnij kto bywa jedyną ofiarą takiego nieporządku? ....: chwast!

i choc przyznaję, że plany często mi nie wychodzą, i te życiowe, i te górskie … ale nie znaczy to, iż nie powinno się dążyć do perfekcji … ideału … absolutu … i takie tam … o!

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Co nie znaczy, że mimo wszystko nie należy planować.
    ufff ... dzięki basiu.z

Cytat Zamieszczone przez wadera
    Często chodzę sama ,dobrze zaopatrzony plecak i parę dni jestem samowystarczalna.
    zazdroszcze wadera … w moim 22 litrowym plecaku (i ani litr większym … za co mój kręgosłup kocha mnie najbardziej) miesci się jedynie dzienne wyposażenie, no może na dwa dni – lecz tego nigdy nie miałam okazji sprawdzic bo staram się planować (hihi ... wszystkie słówka na "pe" są moimi ulubionymi)) tak, aby potrzebne do przezycia rzeczy mieć zawsze w zasięgu jednego dnia marszu …

o rany ... chyba jestem jakaś dziwna ... albo cuś

ale jak okolicznosci tego wymagają to bywam elastyczna ... jak juz nie mam innego wyjscia ... najczęściej gdy muszę "dogiąć" się do towarzystwa w podróży

Cytat Zamieszczone przez tomas pablo
    Ale często bardzo przygodowych.Aż człek się sam z tego póżniej śmieje
    albo to z człeka się śmieją - i to w przypadku optymistycznego zakonczenia ...

Cytat Zamieszczone przez tomas pablo
    A co do złych ludzi-najwięcej % przestępstw, dokonuje się w obrębie naszych domów , z rąk rodziny, znajomych...Smutne to, ale tak jest.
    tak, to są prawdziwe statystyki ... ale do studiowania pojedynczych przypadków, które stanowią wyjątki, które nie ujmowane sa metodą statystyczną odnajdywane są prawdziwe osoby/zdarzenia ... one też ... kurcze...
    Ostatnio edytowane przez chwastek ; 08-03-2009 o 19:29

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)