Cytat Zamieszczone przez Pawelk Zobacz posta
zaplanować to sobie można....
dzień wyjazdu i "pi razy oko" dzień powrotu (i tak zawsze mi się przeciągają wyjazdy)

Basia pewnie miała na myśli właśnie takie planowanie (wyczytałem miedzy wierszami )
pewne moga byc tylko odwiedziny kostuchy i podatki ... może niech basia sama potwierdzi albo zaprzeczy

.... a na początku był chaos....Chwastek czy Ty jakiej matematyki/astronomii/fizyki/itp. przypadkiem nie studiujesz ?
studiowałam. dawno to było.i zaliczam sie do grupy humanistów w tym podziale co to drugą grupe stanowią scisłowcy

22 litrowy plecak - myślisz że to mało? Oglądałaś Rambo ? On miał tylko nóż i połowę świata przed ruskimi albo wietnamcami uratował
no ba, pierwsza czesc to klasyka juz przecież ... rambo tu był gość - za kazdym razem mnie zadziwiał ... gdy mu sie udawało w pojedynke wszystkich okrążac ... i pokonywać

ale jakos tak nie wyobrazam sobie siebie samej latającej prawie na golasa po lesie ... w zwiazku z tym iż jestem zdecydowanie rachitycznej budowy ciała a i z improwizacja u mnie kiepsko (rambo to dopiero miał pomysły na to aby wykaraskac sie z trudnych sytuacji)- efekt i skutki nie były by nawet zbliżone ...

Grunt to umieć się śmiać z siebie samego- kto tego nie umie nie ma poczucia humoru

za tą dyskusję na "szutboksie" o "AW" to bym Cię Chwastku raundupem oblał ... ale z racji tego ze lubisz słowa na literę "pe" odpuszcze sobie temat
to ja na to: p h i ... roundup mi nie straszny

aha uważaj bo Ci pracoholizm grozi....
nie grozi ... nie grozi ... akurat tego "pe" nie mam aż tyle w planach