W Cisnej też kupisz misia.
Pozdrawiam
W Cisnej też kupisz misia.
Pozdrawiam
bertrand236
proszę, proszę jacy Panowie zorientowani......
Vm...... bosko....... się podpisuje czterema łapkami![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Kochani,
czy na tej legendarnej Dydiowej jest tak okropnie pięknie, tak esencjonalnie, że nie do wytrzymania bez wspomagaczy?
Owszem. Pięknie jest. Tylko dlaczego wpisy do zeszytu "Dydiówki" są coraz bardziej bełkotliwe, coraz bardziej pretensjonalne, pensjonarskie...
Odwiedzając to miejsce od lat, czytając kolejne wpisy, widząc co pozostawili po sobie kolejni "gospodarze" tego miejsca widzę, że miejsce to podupadło. Niestety...
jest pieknie i "bez" i "z".. zawsze pieknie :) tylko dla jakiej idei odmawiac sobie w takim miejscu czegos fajnego?? byla taka piosenka "tam powietrze ma inny smak".. nie tylko powietrze... w takich miejscach i inne rzeczy smakuja lepiej..:D
a to niestety prawda... taka kolej rzeczy- wiecej luda w calych bieszczadach to i wiecej ludzi na tajnych chatkach.. jak pewnego dnia zaapeluja i poloza asfalt pod sama chatke pewnie bedzie ich jeszcze wiecej a rodzaj wpisow zmieni sie calkowicie...
Ostatnio edytowane przez buba ; 23-03-2009 o 22:39
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
nio właśnie... mimo "ściśletajności" :(
pozdrówka :-)
rodzaj wpisów sie zmienia juz od dawna. Osobna sprawa, ze same wpisowniki też znikają, i nie ma już do czego wracać (mając na myśli wpisy), tak samo jak i chatkowy wątek na forum zniknął- niesmak taki sam jak po kradzieżach/ paleniu czy innym znikaniu wpisowników. ciekawe czy na nowym forum jest większy szacunek dla gromadzonych informacji.... czas pokaże.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
mam pytanko odnośnie Dydiowej czy jest tam woda?? tzn czynny strumyk w okolicy w okresie wiosennym z którego można zaczerpnąć wodę (według mojej mapy jest ale wole sie upewnić ludzi którzy byli :D ) jak takowy jest to ciekawe czy woda nadaje sie do picie nieprzegotowana, czy koniecznie trzeba przegotować? a może NIE warto tam w ogóle iść ?? tak na marginesie jest bezpieczne miejsce w Stuposianach gdzie można zostawić samochód na dzień - dwa? idąc do Dydiowej, czy lepiej wyruszyć "tam" z innej miejscowości?
mam pytanko odnośnie Dydiowej czy jest tam woda?? tzn czynny strumyk w okolicy w okresie wiosennym z którego można zaczerpnąć wodę (według mojej mapy jest ale wole sie upewnić ludzi którzy byli :D ) - Jest
jak takowy jest to ciekawe czy woda nadaje sie do picie nieprzegotowana, czy koniecznie trzeba przegotować? - Piłem surową i żyję. Piłem też przegotowaną i też żyję
a może NIE warto tam w ogóle iść ?? - ZAWSZE WARTO!!!!!
tak na marginesie jest bezpieczne miejsce w Stuposianach gdzie można zostawić samochód na dzień - dwa? idąc do Dydiowej, czy lepiej wyruszyć "tam" z innej miejscowości? - Możesz zostawić w Stuposianach lub gdziekolwiek indziej. Im blizej, tym lepiej
Tylko traf do tej własciwej![]()
bertrand236
Tylko traf do tej własciwej
dzieki wielkie bertrandzie236 :D za odpowiedz a raczej odpowiedzi :D
mam jeszcz pytanko odnośnie: "Tylko traf do tej własciwej" co masz na mysli ???
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki