Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Pomoc dla chatki u kuby

Bieszczadnik Awatar katarzynowosc
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gorce; czasem Kraków

Domyślnie Odp: Pomoc dla chatki u kuby

Łapi,
    to nie problem. W chacie przecież jesteśmy non stop. Przyjechać możecie, praca jest naprawdę cały czas. Jeśli w terminie Waszego przyjazdu nie dopadnie nas jakiś przepastny dół finansowy (co raczej nie powinno się wydarzyć w środku sezonu, odpukać), to kupimy materiały bud. na miejscu, jak mówiliśmy.
    Jeśli będą jakieś rzeczy do przywiezienia z Polski - zdążymy dać Wam cynk przed przyjazdem.

Pisz na mail markub1@o2.pl albo tu na PW - kiedy, ile osób...
    Już chyba dwukrotnie podałam miesiące, w których ewentualne wywożenie czegokolwiek na górę jest możliwe.

Pozdrawiam i czekam na info. Planujcie wszystko w spokoju i tylko dajcie nam znać, co postanowicie... przecież my się nigdzie nie ruszamy, zawsze ktoś jest w chacie, a uprzedzeni - będziemy z kolejką robót czekać na tę obiecaną pomoc
    Dobrej nocy!
    katja

PS. Buba!
    Pisałaś:
    a moze wam trzeba cos przewiezc przez granice w maju??
    Trzeba! Przywieźcie... Kubę! Będzie pewnie do zabrania z Przemyśla; jedzie na tydzień popracować gdzieś na wysokościach i trza go jakoś wrócić na chatki łono...
    Jeno... kiedy byście jechali? Dajcie znać na mail albo jak tam Wam pasuje.
    Buziaki!
    k(&k)
    Ostatnio edytowane przez katarzynowosc ; 17-04-2009 o 03:12
    "- и мне не спится..."

Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

tylko kwestia taka ze my nie jedziemy prosto do chatki, jeszcze z 2-3 dni wloczymy sie po ruinach i zamkach pod lwowem i dopiero potem ruszamy do was..obawiam sie ze kuba moze sie bardziej buntowac na takowej trasie niz worek cementu w bagazniku
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gorce; czasem Kraków

Hm, coś jest na rzeczy z tym cementem... To moze rzeczywiscie - po prostu przyjedźcie
    Kuba się jakoś dostarczy, jak go znam.
    Do zobaczenia!
    k(&k)
    "- и мне не спится..."

Pozdrawia ciepło - czwarta zmiana, ciemna i toperzowa... Zmrocznik chmielowiec... Unikatia... Pieron niemedialny :mrgreen: :wink:

Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

chyba ze kubie sie nie spieszy do domu i ma ochote pojezdzic sobie z nami po roznych zadupiach to go bardzo serdecznie zapraszamy i chetnie zabierzemy :)
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gorce; czasem Kraków

:)
    Kuba lubi zadupia, ale tym razem chodzi o w miarę szybkie dostanie się do domu. Jedzie do Polski tylko na tydzień, zrobić część jakiejś zleconej roboty, więc raczej zależy mu na każdym dniu.
    Pozdrawiamy ciepło!
    k&k
    "- и мне не спится..."

Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gorce; czasem Kraków

Bubo, odezwij no się proszę WPanna tu abo smsem na +380 6789 44 004 i napisz, kiedy planujecie być w Werchowynie... Pytam, bo mi potrzeba transportu zakupów cięższych tak, żeby zostawić w aucie i wziąć na dwa-trzy raza do góry...
    Dajcie znać, czy coś takiego ma szansę w ogóle. Jak nie to też nie problem, pomęczę sąsiadów z dołu (ktoś tam w końcu ze znajomych też ma samochód).
    Pozdro senne!
    k.
    "- и мне не спится..."

Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

hej

10 lub 11 maja chcemy wieczorem zajechac do dzembroni (tam auto zostawic) i isc do was na chatke na pare dni, coby powloczyc sie po okolicach, Nie widze problemu coby w ktorys nastepny dzien pojechac do werchowyny i cos przywiesc, 15.05 rano wyjezdzamy dalej tzn w bieszczady wschodnie na zlot.

a do dzembroni da sie dojechac teraz autem po tych powodziach?? jest juz droga i mosty?? :) bo wlasnie ja mam caly czas obraz dzembroni z 2004 roku a tam sie przeciez moglo zmienic.

Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

a czy do przewozu tych rzeczy z werchowyny bedzie potrzebny bagaznik dachowy?? bo nie wiemy czy go trzeba wziac??

Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Gorce; czasem Kraków

Hej :)

Cytat Zamieszczone przez buba
    a czy do przewozu tych rzeczy z werchowyny bedzie potrzebny bagaznik dachowy?
    Nie, spokojnie. Jestem tu teraz sama, więc zakupów technicznych nie przewiduję. Raczej chodzi o np. kanister z paliwem, jakiś wór ziemniaków, ewentualnie worek gipsu. Normalne rzeczy, których nie jestem w stanie sama przytargać busem (nb. - nie dojeżdżającym przecież do Bystreca), bo oprócz tego mam zawsze masę małych, upierdliwych zakupków w plecaku.

Cytat Zamieszczone przez buba
    a do dzembroni da sie dojechac teraz autem po tych powodziach?? jest juz droga i mosty?? :) bo wlasnie ja mam caly czas obraz dzembroni z 2004 roku a tam sie przeciez moglo zmienic.
    Przede wszystkim - to do Bystreca, bo z Dzembroni idzie się do nas dłużej (jesteśmy po bystreckiej stronie Kosaryszcza). Tak czy inaczej - drogi są odremontowane, mosty stoją... Do Bystreca droga nawet lepiej wygląda, niż wcześniej. Dojedziecie spokojnie (dojeżdżają rozklekotane - - passaty, to i Wy nie będziecie mieli problemu), a i zostawić samochód jest gdzie.

SMS-a dostałam, wybacz, że nie odpisałam, ale byłam zajęta zmartwychwstawaniem... sąsiedzi mnie coś za bardzo polubili, miałam nocną wizytę z samogonem i koncertem na głosy :)

(offtop: Swoją drogą - szacuneczek dla sąsiadów. Już nieźle zrobieni wyszli na tę pierońską górę o czwartej... że im się chciało!)

Pozdrawiam niezmiennie wsjech! :)
    katja
    "- и мне не спится..."

Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez katarzynowosc Zobacz posta

Nie, spokojnie. Jestem tu teraz sama, więc zakupów technicznych nie przewiduję. Raczej chodzi o np. kanister z paliwem, jakiś wór ziemniaków, ewentualnie worek gipsu.
    katja
    aha, dobra, to bagaznika nie zabieramy. Wolalam zapytac, po tym jak kiedys przewozilismy znajomym cos co wygladalo na przęsło mostu tzn wystawalo przed auto jakies 2 m a za auto 3m

Przede wszystkim - to do Bystreca, bo z Dzembroni idzie się do nas dłużej (jesteśmy po bystreckiej stronie Kosaryszcza).
    a to sie nawet dobrze sklada bo w bystrecu nigdy nie bylam :) a nie ma to jak odwiedzac nowe miejsca!

a i zostawić samochód jest gdzie.
    a masz moze jakies obczajone miejsce w bystrecu gdzie najlepiej postawic? (moze byc PW jak wolisz- juz mi dziala!! podziekowania dla andrzeja!!) bo tam waskie doliny wiec przy drodze nam jeszcze znow jakis gruzawik z drewnem przyhaczy (taki drobny uraz z przeszlosci ) a bez przedniej szyby sie ciezko jezdzi

SMS-a dostałam, wybacz, że nie odpisałam, ale byłam zajęta zmartwychwstawaniem... sąsiedzi mnie coś za bardzo polubili, miałam nocną wizytę z samogonem i koncertem na głosy :)
    ojej , jak zazdroszcze!! tzn. imprezy a nie pozniejszego samopoczucia ech.. koncert na glosy... moze ci sasiedzi cie na tyle polubili ze odwiedza cie jeszcze raz np. jak my bedziemy??
    Ostatnio edytowane przez buba ; 29-04-2009 o 10:25

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)