Marcowy przywróć temu oszołomowu posty.
Marcowy przywróć temu oszołomowu posty.
Lucyno - ja naprawdę doceniam Twoją wiedzę i właśnie chcę, żebyś tą właśnie wiedzą tu się dzieliła a nie tworzyła rysy psychologiczne ludzi, których znam tylko z literek na ekranie - bo jeśli jesteś przewodnikiem a nie psychologiem to piszesz NIEMERYTORYCZNIE po prostu...
Pozdrawiam Cię Lucyno i dawaj tu z siebie to co najlepszeszkoda życia na szarpanie się
ale to wątek techniczny więc spadam stąd ostatecznie
Czy Ty nie jesteś za mądra Babo?
Masz rację, 10 punktów karnych za brak merytoryki!
PS>
Marcowy spi więc sama je sobie przyznaję.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Napiszę tylko tyle: LITOŚCI....
@Lucyna, przed ową potęgową WIEDZY było na forum o d... M... (wiem co piszę, jako żem filozof z wyboru i wykształcenia)
Więc jeszcze raz: LITOŚCI....
Na szczęście przyjdzie wiosna!!!
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Marcowy,pierwszy post po poście 71 czytałem,tam orsini nikogo nie obrażała,wyraziła tylko dość trafne zdanie.Jeżeli go usunąłeś z rozpędu to przywróć.Jeżeli nie z rozpędu to jest to cenzura,nie wiem czy Twoja własna, czy w porozumieniu z adminem.A jeśli to cenzura,powiedz wprost,rozejdziemy się kulturalnie...
Pozdrav
A było, potem przeważała wiedza, teraz panuje nazwijmy to bardzo luźna atmosfera plus krystalizowanie poglądów. Spójrz jednak na statystyki. Forum niegdyś było kameralne, przeważali ludzie, którzy sporadycznie przyjeżdżali w Bieszczady i mówiąc wprost nie było to forum czytane. Potem pojawili się inni userzy, skoczyła poczytność. Przez cały czas powinniśmy mieć świadomość, że nas aktywnych jest garstka ale piszemy dla bardzo dużej społeczności bieszczadzkiej. Powinniśmy dbać o to aby to czytający wynosili stąd wiedzę, informację i mogli korzystać z naszych doświadczeń górskich. Z uporem maniaka wrócę do tego przedwczorajszego wątku, który został rozmydlony. Miał powstać mini przewodnik, a jest co? Wiem, że na forum górskim moga powstawać informatory. Sama coś takiego tworzę na forum turystyki. W 90% merytoryka, reszta to pytania i troszeczkę śmiechu. Wątek jest przyklejony, pod opieką nożyc Admina i Moda. Mimo to iż tam nie ma społeczności bieszczadzkiej jest czytany. Oczywiście licze się z tym, że kiedyś formuła się wyczerpie ale coś dobego pozostanie. Coś co będzie służyło długo ludziom.
Proszę uprzejmie, przywracam wycięte posty, możecie się delektować kompletną dyskusją :P
Orsini, nie ma obowiązku przyjmowania miana Powsimordy ani nagród z tego tytułu. Przypomnę, że w ubiegłym roku był taki precedens, wola została uszanowana i nikt z tego powodu specjalnie nie ucierpiał ani nie rozpaczał. To wolny kraj.
Na koniec powtórzę za Aleksandrą: LITOŚCI...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki