Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 93

Wątek: Pytania do Admina

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Pytania do Admina

Marcowy przywróć temu oszołomowu posty.

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Marcowy przywróć temu oszołomowu posty.
    Marcowy daj temu userowi ostrzeżenie
    podobno Ty tu pilnujesz porządku.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

Asiu nie znasz tego forum. Tu była wiedza. Tu byli ludzie, którzy mogli rozmawiać na każdy temat. Dyskutowaliśmy z naukowcami PAN o żubrach, z historykami o snochactwie, o problemach Bieszczadów,o kulturze i sztuce. W chwili obecnej pitolicie nie wiadomo o czym. Chciałam zrobić mini przewodnik po okolicznych atrakcjach, podać dojścia i co? Zacytuję dupa blada.
    W odróżnieniu od Was chciałabym aby powróciło tamto forum, które było powszechnie czytane. Te 850 wejść o którym już dyskutowaliśmy. Jestem na kilku forach górskich, niektóre są ostro moderowane. Tam za takie pitolenie nie na temat jak w niektórych wątkach dostaje się ostrzeżenie, a jak ktoś ośmieli się powtórzyć swoje zachowanie wylatuje się z forum. Ciagle mieliście pretensje, że to forum zostało opanowane przez przewodników,nqaukowców no i było. Teraz opanowane jest przez dzieci onetu, ludzi którzy zalogowali się aby pisać dla samego pisania. Naukowcy odeszli, przewodnicy odchodzą. Jest jeszcze jedna sprawa. Ludzie dla których piszemy. Oni chcą czegoś dowiedzieć się o Bieszczadach, potrzbują porady i informacji, także komercyjnej. Chcą wiedzieć,gdzie zjeść, co zrobic ze sobą, gdy pada deszcz, na jaką imprezę pójść. Ja mam non stop kontakt z tymi ludźmi. Wy mówicie o swoich potrzebach, ja o swoich i o potrzebach ludzi z którymi rozmawiam. Wczoraj z Piotrem (tu poznaliśmy się, zakładamy stowarzyszenie, jest dziennikarzem i historykiem) rozmawiałam na gg o Hucie, uroczystościach, z naszym Pyrą rozmawiam telefonicznie o regionie,wojnie domowej itd, bo tu już nie da się. Odpowiadam na meile udzialając ludziom informacji, bo tu giną w zalewie bełkotu. itd
    Lucyno - ja naprawdę doceniam Twoją wiedzę i właśnie chcę, żebyś tą właśnie wiedzą tu się dzieliła a nie tworzyła rysy psychologiczne ludzi, których znam tylko z literek na ekranie - bo jeśli jesteś przewodnikiem a nie psychologiem to piszesz NIEMERYTORYCZNIE po prostu...
    Pozdrawiam Cię Lucyno i dawaj tu z siebie to co najlepsze szkoda życia na szarpanie się

ale to wątek techniczny więc spadam stąd ostatecznie

lucyna
    Guest

Czy Ty nie jesteś za mądra Babo?
    Masz rację, 10 punktów karnych za brak merytoryki!

PS>
    Marcowy spi więc sama je sobie przyznaję.

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Czy Ty nie jesteś za mądra Babo?
    Masz rację, 10 punktów karnych za brak merytoryki!
    raczej za obrażanie innych userów nazywając ich oszołomami.
    No wspaniały redaktor prowadzący serwisu.
    I jak ja piszę, że Darek sobie sam w kolano strzelił to jest to kasowane, a tu piękny przykład
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar Aleksandra
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Napiszę tylko tyle: LITOŚCI....

@Lucyna, przed ową potęgową WIEDZY było na forum o d... M... (wiem co piszę, jako żem filozof z wyboru i wykształcenia)

Więc jeszcze raz: LITOŚCI....

Na szczęście przyjdzie wiosna!!!
    "niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
    http://takiewedrowanie.blogspot.com/

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    Korci mnie, żeby obu Wam zafundować tygodniowy odpoczynek od forum, więc ochłońcie, albo idźcie na priv.
    Marcowy,pierwszy post po poście 71 czytałem,tam orsini nikogo nie obrażała,wyraziła tylko dość trafne zdanie.Jeżeli go usunąłeś z rozpędu to przywróć.Jeżeli nie z rozpędu to jest to cenzura,nie wiem czy Twoja własna, czy w porozumieniu z adminem.A jeśli to cenzura,powiedz wprost,rozejdziemy się kulturalnie...
    Pozdrav

lucyna
    Guest

A było, potem przeważała wiedza, teraz panuje nazwijmy to bardzo luźna atmosfera plus krystalizowanie poglądów. Spójrz jednak na statystyki. Forum niegdyś było kameralne, przeważali ludzie, którzy sporadycznie przyjeżdżali w Bieszczady i mówiąc wprost nie było to forum czytane. Potem pojawili się inni userzy, skoczyła poczytność. Przez cały czas powinniśmy mieć świadomość, że nas aktywnych jest garstka ale piszemy dla bardzo dużej społeczności bieszczadzkiej. Powinniśmy dbać o to aby to czytający wynosili stąd wiedzę, informację i mogli korzystać z naszych doświadczeń górskich. Z uporem maniaka wrócę do tego przedwczorajszego wątku, który został rozmydlony. Miał powstać mini przewodnik, a jest co? Wiem, że na forum górskim moga powstawać informatory. Sama coś takiego tworzę na forum turystyki. W 90% merytoryka, reszta to pytania i troszeczkę śmiechu. Wątek jest przyklejony, pod opieką nożyc Admina i Moda. Mimo to iż tam nie ma społeczności bieszczadzkiej jest czytany. Oczywiście licze się z tym, że kiedyś formuła się wyczerpie ale coś dobego pozostanie. Coś co będzie służyło długo ludziom.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    Marcowy,pierwszy post po poście 71 czytałem,tam orsini nikogo nie obrażała,wyraziła tylko dość trafne zdanie.Jeżeli go usunąłeś z rozpędu to przywróć.Jeżeli nie z rozpędu to jest to cenzura,nie wiem czy Twoja własna, czy w porozumieniu z adminem.A jeśli to cenzura,powiedz wprost,rozejdziemy się kulturalnie...
    Dziękuję Marcowy. Nie ma cenzury, dyskusja została przywrócona.

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Proszę uprzejmie, przywracam wycięte posty, możecie się delektować kompletną dyskusją :P

Orsini, nie ma obowiązku przyjmowania miana Powsimordy ani nagród z tego tytułu. Przypomnę, że w ubiegłym roku był taki precedens, wola została uszanowana i nikt z tego powodu specjalnie nie ucierpiał ani nie rozpaczał. To wolny kraj.

Na koniec powtórzę za Aleksandrą: LITOŚCI...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)