Co do jedzenia w Komańczy, to fakt że rarytasów raczej nie spotkamy. Ja jadam w barze na rogu (U Wandy?). Smakowo jak gdzie indziej, ale w miarę tanio.
Co do jedzenia w Komańczy, to fakt że rarytasów raczej nie spotkamy. Ja jadam w barze na rogu (U Wandy?). Smakowo jak gdzie indziej, ale w miarę tanio.
No jeśli już Beskid Niski to polecam spacerek na Jasiel, dla mnie to miejsce jest bardzo urokliwe. Tomek.
I w ten sposób powróciliśmy do głównego tematu wątku "Co warto zobaczyć po drodze w Bieszczady".
W okolicy polecam również Polany Surowiczne z rewelacyjną chatką (na forum były już zdjęcia), nocleg - darmowy.
Jedno z najpiękniejszych miejsc w Beskidzie Niskim.
http://styki.ee.pw.edu.pl/joomla/ind...&id=9&Itemid=8
B.
Zazwyczaj jadąc w Bieszczady jadę przez Jasło, Żmigród, Duklę. Ruch o wiele mniejszy niż przez Krosno, droga ciekawsza. Jeśli to jest dzień to w Daliowej nieraz skręcam na Szklary, tylko po to żeby popatrzyć z przełęczy na panoramę BN. Tomek
Wracając do Jaślisk... Takie pytanie sprawdzające: widok z jakiego "ościennego" państwa widnieje na fototapecie w barze?
Odpowiedź bardzo ważna... Kiedyś wygrałem piwo za prawidłową odpowiedź od miejscowego![]()
No to może fotka tej tapety?
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)