Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: Co warto zobaczyć po drodze w Bieszczady?

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar chwastek
    Na forum od
    02.2009
    Rodem z
    Wrocław

Domyślnie Odp: Co warto zobaczyć po drodze w Bieszczady?

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    No te drzewa, to jeszcze rozumiem, ale te serpentyny, bunkry itp....to chyba tez powszechnie znane
    ja nie znam i chętnie poczytam ... bo znając siebie zanim wybiorę sie na dłużej, może zrobię mały łykendowy wiosenny rozpoznawczy rekonesans aby sparwdzić czy klimat mi pasuje ... jedzenie regionalne ... tamtejsi mężczyźni ... i takie tam ...
    chętnie też dowiem się na co powinnam lub mogę zwrócić uwagę po drodze

vm2301 jestem zwyczajnym userem który chce zasięgnąć języka na forum ... w dodatku nie znam okolic i informacja o każdej, nawet najbardziej tradycyjnej trasie, która dla was, starych użytkowników forum jest powszechnie znana, obchodzona kilka razy i nie warta już uwagi, jest istotna.

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Cytat Zamieszczone przez chwastek Zobacz posta
    ja nie znam i chętnie poczytam ... bo znając siebie zanim wybiorę sie na dłużej, może zrobię mały łykendowy wiosenny rozpoznawczy rekonesans aby sparwdzić czy klimat mi pasuje ... jedzenie regionalne ... tamtejsi mężczyźni ... i takie tam ...
    chętnie też dowiem się na co powinnam lub mogę zwrócić uwagę po drodze

vm2301 jestem zwyczajnym userem który chce zasięgnąć języka na forum ... w dodatku nie znam okolic i informacja o każdej, nawet najbardziej tradycyjnej trasie, która dla was, starych użytkowników forum jest powszechnie znana, obchodzona kilka razy i nie warta już uwagi, jest istotna.
    Chwastku,

Każdy z nas jest zwyczajnym userem.

Nikt Ci nie powie, że "ja to Bieszczady już całe znam"

No i nie ma chyba miejsc "nie wartych już uwagi" - ja przynajmniej zawsze chętnie wracam w te same miejsca...i jakoś się nie nudzę

Jeśli jedziesz pierwszy raz, to ...masz chyba problem, bo jak tu teraz się zdecydować, co konkretnie zobaczyć podczas tego wypadu

No cóż, w kwestii mężczyzn Ci nie pomogę, bo nie kosztowałem tego produktu lokalnego

Co do trasy, atrakcji, jedzenia, spania itp cos wspólnymi siłami można zaradzić.

Z którego kierunku nadjedziesz? Od północy?

Pozdrawiam:)

Bieszczadnik Awatar chwastek
    Na forum od
    02.2009
    Rodem z
    Wrocław

Nikt Ci nie powie, że "ja to Bieszczady już całe znam"

No i nie ma chyba miejsc "nie wartych już uwagi" - ja przynajmniej zawsze chętnie wracam w te same miejsca...i jakoś się nie nudzę
    oj ... ok ok ... chwastek czuje się już dostatecznie pouczony

Jeśli jedziesz pierwszy raz, to ...masz chyba problem, bo jak tu teraz się zdecydować, co konkretnie zobaczyć podczas tego wypadu
    takiego krótkiego wypadu, takiego pierwszego, co to w piątek obudzę się rano, spojrzę przez okno na słońce, sprawdzę na portalu pogodę na najbliższe 3 dni i powiem: dzisiaj nie idę do roboty bo szkoda życia na pracę ... jadę!

to chciałabym dojechać do komańczy (pewnie zajmie mi to cały dzień więc aby tam dotrzeć nie mogłabym sie zatrzymywać nigdzie po drodze), spedzić w okolicy komanczy sobotę i w niedziele wracać.

No cóż, w kwestii mężczyzn Ci nie pomogę, bo nie kosztowałem tego produktu lokalnego
    produkty lokalne najczęściej bywają pyszne, nawet jak zaskakują recepturą ale takiego wszystkożercę jak ja trudno jest czymś zniechęcić ... chyba że sobą a wówczas zrażam się błyskawicznie i na wieki smak mi przechodzi

Co do trasy, atrakcji, jedzenia, spania itp cos wspólnymi siłami można zaradzić.
    no to do dzieła! komańcza - od tego chcę zacząć. okres pobytu: jeden dzień od świtu do zmroku ... może być po dobranocce o ile bedzie jeszcze widno na dworze.

Z którego kierunku nadjedziesz? Od północy?
    od południowego zachodu ale to nie jest istotne bo interesuja mnie tylko okolice komańczy

Pozdrawiam:)
    a ja uściski ślę :)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)