Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: Co warto zobaczyć po drodze w Bieszczady?

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Domyślnie Odp: Co warto zobaczyć po drodze w Bieszczady?

Po pierwsze primo: znasz mnie z przeboju kasowego.

Po drugie primo: bardzo chętnie poczytam, a jeszcze chętniej jakieś fotki zobaczę miejsc, które zazwyczaj mijam bez zatrzymywania się, bo...czasu nie ma, albo inwentarz się drze, że nie che się zatrzymywać.

Takie miejsca istnieją - czy Ty w Bliznem i o Bliznem znasz i wiesz juz wszystko? nawet jeśli tak, to bywają też tu ludzie, którzy tam nie byli nigdy.

Po trzecie primo: Co Cię napadło z tymi mini-przewodnikami, kompendiami wiedzy i platformami informacyjnymi?

Kurna, popitol se babo z ludźmi głupot trochę, poopowiadaj, nie szukaj wszędzie misji do spełnienia

Zaraz rozbierzemy te bunkry na czynniki pierwsze
    Planuję rowerową eksplorację dość dużego terenu w tym roku...nie żeby mi sie piechurowanie znudziło

Henek ma rację!!!!

Podpinać:)

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Co warto zobaczyć po drodze w Bieszczady?

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    Po drugie primo: bardzo chętnie poczytam, a jeszcze chętniej jakieś fotki zobaczę miejsc, które zazwyczaj mijam bez zatrzymywania się, bo...czasu nie ma, albo inwentarz się drze, że nie che się zatrzymywać.

Takie miejsca istnieją - czy Ty w Bliznem i o Bliznem znasz i wiesz juz wszystko? nawet jeśli tak, to bywają też tu ludzie, którzy tam nie byli nigdy.

Po trzecie primo: Co Cię napadło z tymi mini-przewodnikami, kompendiami wiedzy i platformami informacyjnymi?

Kurna, popitol se babo z ludźmi głupot trochę, poopowiadaj, nie szukaj wszędzie misji do spełnienia

Zaraz rozbierzemy te bunkry na czynniki pierwsze
    Planuję rowerową eksplorację dość dużego terenu w tym roku...nie żeby mi sie piechurowanie znudziło
    Cichaj chłopie. Nie podpinać. Ja tu mam misję do spełnienia.

Ad. drugie primo. Zmień inwentarz lub naucz go moresu. W Bliznem kościół zobaczył, bo trudno nie zobaczyć ale na Parnasie to nie był. Kaplicę św. Michała Ty widział? Tę na Michałku. Oczywiście, nie był tam, bo po co. On sądzi, że św. Michał codziennie ukazuje się pobożnym. Jakby jechał w Bieszczady to niech spojrzy na wzgórze na wprost koscioła. Zatrzyma samochód, potrepcze do góry aby napić się cudownej wody, bo "ta pomaga na bóle głowy, chore oczy i inne doligliwości". Jak już przejrzy na ślipia to niech ze swoją czeradą poszuka pozostałości po klasztorze i kościele kapucynów. A jak mu okolica się spodoba to niech se jeszcze wejdzie na Łysą Górę, Podegrodzie i Zamczysko.

Ad.trzecie primo
    Te Belfer ucz się i podziwiaj, a nie mlej po próżnicy. Misja to je misja i już.

O rozbieraniu bunkrów ani myśl. Zresztą jak mam rozbierać kiedy wódki nie pijam. Po trzeźwemu nie godzi się. Te bunkry stawiali sowieci, a tam jak wiesz spoiwem jest spiryt. Trza kultywować zwyczaje i obyczaje nieprawdaż.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)