Wreszcie jakiś normalny post w tym temacie. Pozdrawiam.![]()
Wreszcie jakiś normalny post w tym temacie. Pozdrawiam.![]()
Jechałem tą drogą w sobotę. Daleko jej do drogi Terka Dołżyca sprzed niedawna.. Dało się jechać 30 km/godzinę. Prawie... Nie ryzykowałem z Zatwarnicy do cerkwi w Hulskiem
Pozdrawiam
bertrand236
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 04-05-2009 o 22:15 Powód: dopisek o źródle informacji
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Witam.
Dziury w drodze z Dwernika do Zatwarnicy polatane.Miejscami odcinki nowej
nawierzchni i jedzie sie troszke przyzwoiciej.Podobno latanie bylo pare dni temu.
Ciekawe kogo z wladz sumienie ruszylo?
Pozdrawiam.
Jeśli nawet "sumienie", to było ono stymulowane.
Poniżej link do pisma, jakie wysyłalismy e-mailem do "Wszystkich Świętych".
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=5019
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Miłe zaskoczenie, że jednak ta nasza wspólna akcja nie leży odłogiem. Właśnie dostałem (inni są też tam jako adresaci) maila od Posła Prawa i Sprawiedliwości Piotra Babinetza "
> Dobry Wieczór!
> W odpowiedzi na Państwa maile w załączeniu przekazuję moje pisma oraz odpowiedzi od Starosty Bieszczadzkiego i Wójta Gminy Lutowiska w poruszanej przez Państwa sprawie remontu drogi Dwernik - Zatwarnica.
> Ponieważ Powiat Bieszczadzki przygotowuje się (jak wynika z pisma Starosty) do złożenia w czwartym kwartale br. wniosku o dofinansowanie, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2007-2013, przebudowy odcinka drogi Dwernik - Zatwarnica, będę wówczas występował do Zarządu Województwa Podkarpackiego o pozytywne decyzje w tej sprawie.
> Z pozdrowieniami
> Piotr Babinetz "
W jednej z odpowiedzi do Posła jest informacja o już prowadzonej doraźnej naprawie tej drogi. I to jest zgodne z prawdą.
Jest mi niezmiernie miło, że inicjatywa Wielu Ludzi z Forum jednak dała owoce, a będą jeszcze większe jak z tego pisma wynika.
Zresztą ja byłem, tak jak i inni popierający akcję, tylko jedną kostką domina a zaczął to Stały Bywalec i do niego też należy jakieś małe podsumowanie![]()
Na podsumowanie to chyba jeszcze za wcześnie, najpierw chciałbym osobiście się tamtędy przejechać.
Reconie, nie bądź taki skromny. Pomysł pisma wysyłanego z Naszego Forum wyszedł przecież od Ciebie. Ja byłem tylko jego redaktorem.
A potem to już obaj forsowaliśmy ową ideę - pomimo przeciwności losu spersonifikowanych w postaci Buby, Orlej Gałęzi, itp. in. malkontentów
(Marcowy - piję teraz do Ciebie. Wśród "Powsimordów roku" masz również "Malkontenta roku").
Reconie - przyjmijmy zatem, że inicjatywa wykorzystania Naszego Forum w tej sprawie (jak widać, chyba skuteczna) to nasza wspólna zasługa, "po połam", 50:50.
PS
Też otrzymałem pismo od Pana Posła na Sejm RP, wraz z załączonymi plikami.
Wydrukuję sobie i będę się tym chwalił, siedząc pod kultową wiatą sklepu w Zatwarnicy.
A Piskal będzie potwierdzał.
I niech nam ktos tam spróbuje piwa nie postawić !
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Ja też otrzymałem odpowiedź czym byłem mile zaskoczony. W grupie siłato co teraz;-)? proponuję drogę do Czarnej Dolnej;-) przy ,której mieszkam.
Ostatnio edytowane przez Krzysztof Franczak ; 01-07-2009 o 12:47
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)