Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: Stan techniczny drogi Dwernik - Zatwarnica

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar olkaa
    Na forum od
    08.2007

Domyślnie Odp: Stan techniczny drogi Dwernik - Zatwarnica

[quote=Barnaba;78514]... jak "panowie szlachta" jadą na weekend, żeby pozaliczać ile się da i lansować się przed znajomymi gdzie to oni nie byli

...to teraz jeszcze autostrada sie do Zatwarnicy marzy?

To ja jeszcze raz powtórzę słowami SB .....,, chodzi tylko o zwykłą naprawę lokalnej drogi (zalanie dziur asfaltem) - istniejącej tam dosłownie "od zawsze"
    Więc nie rozumiem po co i czemu służy ta błazenada .

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez olkaa Zobacz posta
    [
    Więc nie rozumiem po co i czemu służy ta błazenada .
    no wlasnie po co???... po co ten pokazowy altruizm i wsadzanie nosa w nieswoje sprawy..
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    no wlasnie po co???... po co ten pokazowy altruizm i wsadzanie nosa w nieswoje sprawy..
    Po pierwsze: wcale nie "pokazowy". Czy jak chesz komus pomóc, tak z odruchu serca, to jest to zawsze działanie "na pokaz" ?

Po drugie. Mam do Ciebie wielką prośbę. Poważnie.
    Nie odpowiadaj na ten mój post od razu. Najpierw przejedź się samochodem (może być autobus, ale wtedy przez cały czas wyglądaj przez okno) na odcinku Dwernik - Zatwarnica. Uruchom wyobraźnię. Potem rozejrzyj się po Zatwarnicy i Sękowcu, pogadaj z miejscowymi. O ich codziennych problemach życiowych, bezpośrednio lub pośrednio związanych z dojazdem tą drogą.
    A dopiero następnie mi odpisz.
    Dobrze ?
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar chris
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Kristiansand i ... ;)

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    O ich codziennych problemach życiowych, bezpośrednio lub pośrednio związanych z dojazdem tą drogą.
    A dopiero następnie mi odpisz.
    Dobrze ?
    Osobiście, bez żadnych złośliwostek, wątpię, by DROGA załatwiła wszystkie problemy "ich", napiszmy np, autochtonów, czy jak ich zwać ....

Orli.Gałąz
    Guest

Szanowny Panie ,,Bieszczadniku'' z... ha ha ha ,,NASZEGO'' forum. Tak się dziwnie składa, że mechanizm obrony interesów mieszkańców(też mi się obrońca znalazł....miastowy...i z Warsiawy) miałem średnią przyjemność poznać na mojej Świętej Warmji gdzie pomieszkuję. Po tych, pożal się Boże ,,adwokatach'' -Zasmarkanych faktorach i pseudo-obrońcach najczęściej z tzw. ,,Warszawki'', czkawka niejednego do dziś męczy, a jej echo tłucze się po pozostałych, nielicznych już dziś na Warmji, leśnych ostępach. Przemiany w Bieszczadach też śledzę, (a jeżdżę w nie od czasu kiedy to niejeden z tego forum na stojąco pod szafę wchodził) i nieutulony w żalu stwierdzić muszę, iż wg mnie zmiany w kierunku dobrym, ale nie idą. Chcesz Pan bronić spraw mieszkańców, to do Warsiawy zapraszam, a nie demagogię wśród Bogu ducha winnych mieszkańców Bieszczadów uprawiać. Jest tam, w NASZEJ stolycy i metro do skończenia i muzeum żydów do wybudowania, a i parę ulic na Pradze do remontu się znajdzie. Czuwaj!
    P.s. No tak...zapomniałem. Z reguły wpisów na forach dokonuje się po to by zniknąć a nie by zaistnieć....Och, przepraszam Królu Złoty z,, NASZEGO'' forum i warszawskiej Ochoty.
    Ostatnio edytowane przez Orli.Gałąz ; 27-04-2009 o 18:37

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)