Asiu z trzema dzieiątkami...
ja bym zaproponował przed Ustrzykami Dolnymi skręcić w urokliwą trasę przez Równię do Hoszowczyka następnie na obwodnicy zawrót w stronę Ustrzyk Dolnych, zatrzymaj się przy kościele w Jałowe i skręć na Moczary. Przepiękna droga i w Moczarach piękna cerkiew a w pobliżu Ośrodek Pomocy Społecznej. Wracając skręć do Bandrowa Narodowego gdzie jest cerkiew a trochę dalej cmentarz ewangelicki. Zawrót i znowu na obwodnicę ale teraz w lewo przez Hoszów, Rabe, Żłobek z pięknymi cerkwiami. W Czarnej zobacz cerkwię i skręć na Michniowec by jadąc tam po drodze zobaczyć cud cerkiew w Bystrem, zobacz też nowy kościół w Lipiu i stary cmentarz. W Michniowcu koniecznie przejedź się do końca drogi w stronę granicy. Tam właśnie tę biedną chałupkę utrwaliłem na zdjęciu. Jadąc tam czuje się, że czart dobranoc tutaj mówi. Niedługo zapewne ta droga się polepszy bo będzie przejście graniczne. Warto utrwalić jeszcze to co ma się zmienić.. Wracając warto zajrzeć w Czarnej do "Czarnego koguta" na obiad, jesli trochę kasy w portfelu będzie. Polędwica na zielonym pieprzu mi tam smakowałaKoniecznie na końcu aż wszystko się zobaczy. Pierwsza jest duchowa strawa a później mając już moc wrażeń z dnia zabrać się do konsumpcji przyziemnej. Życzę więc smacznego w konsumpcji jednej i drugiej! Tyle w skrócie, teraz mapa, google i planuj sama
Jak widzę, to sporo masz już podpowiedzi. :)

Koniecznie na końcu aż wszystko się zobaczy. Pierwsza jest duchowa strawa a później mając już moc wrażeń z dnia zabrać się do konsumpcji przyziemnej. Życzę więc smacznego w konsumpcji jednej i drugiej! Tyle w skrócie, teraz mapa, google i planuj sama
Odpowiedz z cytatem