[quote=asia999;77756] Tak patrzę na mapę i tam w Jałowem są jakieś ruiny kaplicy dworskiej. Jakie to ruiny - coś tam jest czy tylko miejsce oznaczone jako "ruiny"?
http://forum.bieszczady.info.pl/show...t=4787&page=29
No i czyj to był dwór? A ta droga na Moczary i potem na Bandrów to jakaś taka w miarę? Da sobie radę autko średniej klasy, nieterenowe? No i tak mniej więcej ile czasu zajmie przejazd z oglądaniem od głownej drogi-Jałowe - Moczary - Bandrów - droga głowna?
Całkiem niezła droga. A może trochę popatrz na mapę, na odległości i prędkość autka. Toż to cała radość w planowaniu.
No wiem, wiem, może i jestem upierdliwa ale przecież lubicie mówić o swoich wycieczkach to może mi tu troszkę szczegółowo podpowiecie...
Wszystko możliwe do zobaczenia w 8 godzin, a można i w 2.... można i w 16. Nie wiem jak lubisz się długo zachwycać obiektem, jak wolno jedziesz by podziwiać to co widzisz za szybą samochodu, jak często lubisz przystanąć bo coś zobaczyłaś, jak dlugo szukasz krzaczkajak długo... Czasami planowanie jest dłuższe niż zwiedzanie. Materiału trochę w necie jest, mapy zapewne masz więc... raduj się. Wskazówki otrzymałaś.

jak długo... Czasami planowanie jest dłuższe niż zwiedzanie. Materiału trochę w necie jest, mapy zapewne masz więc... raduj się. Wskazówki otrzymałaś.
Odpowiedz z cytatem
Zakładki