teorie spiskowe to wasza specjalnośćno coraz ciekawszych rzeczy o sobie się dowiaduję tutaj. :D i Jabol mnie rozpoznał.
udało mi się już zebrać ponad 50 maili a czas mam do poniedziałku więc nie jest tak źle.
No nie , na drugim forum też "założyłeś temat" dosłownie taki sam ,skopiowany.
i pszesz tam:
----------------------------------------
"nie wiem skąd Wam przyszło do głowy że chodzi o moją dziewczynę bo tak nie jest. To jest osoba, która uważa że jedynie w Tatrach znajdzie prawdziwy górski klimat i atmosferę a Bieszczady to takie "pagórki". Choć nigdy jeszcze w Bieszczadach nie była. Skoro uważacie, że to takie proste to... spróbujcie sami. Macie ku temu okazje. "
---------------------------------------------------------------------------
Czyli tu i tam to w sumie 200 meail,... kombinujesz coś.![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
aha, żeby te 200 maili ot tak przyszło...do 100 mi jeszcze daleko. pozdrawiam
Janusz! Czy już Ci pisałem, że jesteś czujny jak bolszewik?![]()
bertrand236
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
po tygodniu udało mi się zebrać 105 maili. Więc chciałbym podziękować wszystkim, którzy odpowiedzieli na moją prośbą. Dzięki wielkie.pozdrawiam
I co z tych 150 maili wynikło?
Zgodziła się pojechać...czy może eksperyment się udał?
Pozdrawiam:)
I koniecznie pojedź tam gdzie w Bieszczadach jest internet, co by w razie kolejnego "namawiania" posiłkować się przyjaciółmi z netu![]()
na mnie nie licz
zamiast siłą uprowadzić - to byłaby przygoda! ... niczym ten bohun tą piekną helenę ... bez wdawania sie w inne szczególy tej historii ... i oczywiście ze szczęsliwym zakończeniem - wybrałeś jednak wariant bardzie spokojny i bezpieczny
... ciaaaapa jesteś i tyle![]()
ale udanej wyprawy życzę
pozdrawiam, chwast
Ostatnio edytowane przez chwastek ; 30-03-2009 o 18:12 Powód: a ku ku
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)