Jeżeli szukasz towarzystwa, to w drugiej połowie września co najmniej kilka osób z forum będzie przebywać w Sękowcu.
Jeżeli szukasz towarzystwa, to w drugiej połowie września co najmniej kilka osób z forum będzie przebywać w Sękowcu.
Witaj!Wydaje mi się ,ze pierwsza wersja,ale może wypowiedzą się bardziej doświadczeni.Pozdrawiam!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Gniazdo Tarnicy i Halicza jest piękne - tylko poza tym co pokazują znaki to trudna trasa tzn idzie sie w praktyce 8 godzin - bo do szlakowych 6,5 trzeba dodać odpoczynki zatem jak najbardziej do wyruszenia raniutko .Ja też polecę wariant pierwszy - pamiętaj koniecznie o termosie z herbatką - na górze jest chłodniej
http://picasaweb.google.pl/malineczka74/Bieszczady2009#
Jesli mam być w raju to niech wygląda jak połoniny ,jesli w piekle to niech wygląda jak "Piekiełko" w Dwerniku .
Misie w bieszczadach na głównych szlakach sie nie pokazują a szlaki są bezpieczne. Wędrówka na szlaku szczególnie na Tarnicę jest samotna tylko w cudzysłowie. Niestety robi się to troszkę deptak ale widoki rekompensują wszystko więc śmiało nacieraj i do zobaczenia na szlaku.
pozdrawiam
Marek
Witam
Od poniedziałku do czwartku będę mieszkał w Domku Myśliwskim w Sękowcu.
Ma w związku z tym mam prośbę do osób znających te okolice o kilka propozycji wycieczek.
Myślałem o przejściu częścią Otrytu do Lutowisk i z powrotem PKS do Sękowca. Inne propozycje mile widziane![]()
hmmm-Domek Myśliwski-bajer ! ..jak Sękowiec-to musowo Dwernik-Kamień, po drodze wodospad Szepit na Hylatym.Oczywiście też Hulskie- Krywe (ruinki
cerkiewki ) , Tworylne. No i poszwędac sie po Otrycie.....może koniki u Prezesa ??
Dzięki "tomas pablo"
A wiesz może czy można wypożyczyć tam gdzieś rower ?
Lepiej z Lutowisk przez Otryt do Sękowca czy w przeciwnym kierunku ?
A te koniki to w Sękowcu ?
koniki u Prezesa w Chmielu lub Rusinowa Polana.o rowerki popytaj w Zatwarnicy w hotelu...kiedyś pożyczałem
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki