Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Plan wycieczki - sugestie/porady

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar shrek
    Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Białystok

Domyślnie Odp: plan wycieczki - sugestie/porady

Krzysiek powiem ci jedno : pierwszy raz byłem w Bieszczadach przypadkiem " ale tak mnie zafascynowały" że w dniu wyjazdu już rozmyślałem intensywnie jak "tu" najszybciej powrócić :d. drugą wyprawe zaczełem planować w najdrobniejszych szczegółach i róznych wariantach tak żeby jak najwięcej zobaczyć i przejść i tu ........ zonq wszystko na miejscu zweryfikowała pogoda i na całę szczęście :D wtedy dopiero zaczełem dostrzegać uroki Biesów. Od tamtej pory każdy wyjazd w Bieszczady planuje z " grubsza" , tzn date wyjazdu i powrotu oraz miejsce startu a reszta wychodzi w trakcje :d .

życzę powodzenia w trasie i wytrwałości :D

Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Gdańsk / Skarżysko - Kamienna

Ja już przeżyłem ten raz kiedy pogoda pokrzyżowała plany. Teraz chce spróbować zmierzyć się z pewnym, nazwijmy to wyzwaniem. Jest więcej jak pewne, że zrealizowanie planu w 100% to pobożne życzenie, ale tak to już jest Niemniej będę chciał jednak przejść tą trasę. Jak nie w 6 to w 10 dni Czas pokaże co z tego wyjdzie. Jak znam siebie to z "pod Honem" ciężko mi się będzie rozstać

Co do przygotowania to plaża + lasy oliwskie + gdyńskie klify jak tylko przyjdzie wiosna będą miejscem moich licznych przechadzek. Teren co prawda nieporównywalnie łatwiejszy, ale przyjemny do podrasowania kondychy

Na forum od
    07.2009
    Rodem z
    Gdańsk

Po pierwsze witam na forum, gdyż jest to mój pierwszy wpis :)

Krzysiek wróciłeś już? Opiszesz na forum jak udała Ci się realizacja założonego planu? :)

W tym roku planuję swój pierwszy wypad w Bieszczady (w sierpniu) pomimo wykruszenia się kompana zdecydowałem się jechać sam :)

Na forum od
    03.2009
    Rodem z
    Gdańsk / Skarżysko - Kamienna

Jak się udała realizacja planu? Ano niestety się nie udała... Już spieszę z wyjaśnieniem.

Otóż na początku maja doznałem kontuzji. Skręcenie stawu kolanowego z ukruszeniem łękotki przyśrodkowej. 3 tygodnie w gipsie od pół uda do kostki + 2 tygodnie rehabilitacji. Niby na termin wyjazdu bym się wyrobił, ale rozsądek wziął górę.

Obecnie jestem coraz bardziej rozchodzony i zaczynam zaprawę. Plan jest taki coby Bieszczad odwiedzić w połowie września. Mam nadzieję, że nie będzie jak w ubiegłym roku, czyli nieprzerwanie przez 6 dni deszcz. Co do planu, to będzie lekko zmodyfikowany. Wyłączony zostanie najprawdopodobniej odcinek Komańcza - Cisna i pewnie mordercza wyprawa z Wołosatego do Chatki Puchatka. W to miejsce pewnie coś wskoczy. Chociażby pętelka Cisna-Cisna czarnym szlakiem przez Jaworzec albo coś takiego.

Ciekawe czy to już wszystkie przeciwności jakie stanęły mi na drodze w Bieszczad? Mam nadzieję - do zobaczenia na szlaku!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)