Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Nowe forum bieszczadzkie

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2004

Domyślnie Odp: Nowe forum bieszczadzkie

Basiu, wydaje mi się że można zakończyć tą dyskusje, przecież możecie sobie pewny rzeczy wyjaśnić na PM. Nie ma sensu dyskutować publicznie w tym temacie. I jeszcze jedno, nikt na tym forum nie miał pretensji że ktoś odszedł, czy też udziela się na obu forach, więc chyba nie ma potrzeby się tłumaczyć. Każdy postępuje jak chce i chyba nie jest to jakiś problem. Za bardzo odchodzimy od tematu wątku. Pozdrawiam, i pogody ducha życzę. Tomek

Bieszczadnik Awatar Góral
    Na forum od
    04.2006
    Rodem z
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: Nowe forum bieszczadzkie

Może dodam coś jako głównie czytelnik postów, raczej rzadko się udzielałem.
    Otóż bardzo cenię sobie każde forum (na jakikolwiek temat) na którym można się czegoś dowiedzieć ciekawego. To forum niewątpliwie do takich należy. Chyba każdy się z tym zgodzi. Swego czasu codziennie siadałem, logowałem się, klikałem "nowe posty" i z przyjemnością czytałem. Ale czas mijał i stwierdziłem że zamiast treści będącymi wyrazem fascynacji Bieszczadami (które wcześniej dominowały) zaczęły pojawiać się posty przypominające dyskusję Macierewicza z Niesiołowskim. (Każdy kto czytał, wie kogo mam na myśli). Czytanie tego, przynajmniej dla mnie, było czystą stratą czasu. Dlatego najpierw przestałem czytać posty niektórych osób, a później już coraz rzadziej zaglądałem na forum.
    Wydaje mi się więc że jeżeli powstało nowe forum (na którym póki co jest jescze spokojnie i rzeczowo) to jest to głownie zasługa osób o których wcześniej pisałem i obrażanie się na kogolwiek innego, tylko dla tego że nie lubi cwaniaczków, besserwiserów i pieniaczy, jest pozbawione sensu.
    Myślę że wielu z was się z tym zgodzi a wielu powie że to bzdety - jak to w życiu. Nie dbam o to. Pozdrawiam oba fora.
    Kieby gór nie było to bym se usypoł.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)