Może dodam coś jako głównie czytelnik postów, raczej rzadko się udzielałem.
Otóż bardzo cenię sobie każde forum (na jakikolwiek temat) na którym można się czegoś dowiedzieć ciekawego. To forum niewątpliwie do takich należy. Chyba każdy się z tym zgodzi. Swego czasu codziennie siadałem, logowałem się, klikałem "nowe posty" i z przyjemnością czytałem. Ale czas mijał i stwierdziłem że zamiast treści będącymi wyrazem fascynacji Bieszczadami (które wcześniej dominowały) zaczęły pojawiać się posty przypominające dyskusję Macierewicza z Niesiołowskim. (Każdy kto czytał, wie kogo mam na myśli). Czytanie tego, przynajmniej dla mnie, było czystą stratą czasu. Dlatego najpierw przestałem czytać posty niektórych osób, a później już coraz rzadziej zaglądałem na forum.
Wydaje mi się więc że jeżeli powstało nowe forum (na którym póki co jest jescze spokojnie i rzeczowo) to jest to głownie zasługa osób o których wcześniej pisałem i obrażanie się na kogolwiek innego, tylko dla tego że nie lubi cwaniaczków, besserwiserów i pieniaczy, jest pozbawione sensu.
Myślę że wielu z was się z tym zgodzi a wielu powie że to bzdety - jak to w życiu. Nie dbam o to. Pozdrawiam oba fora.