Pensjonat, to chyba na Przełęczy byłby lepszy?
A gdzie można starać się o pozwolenie na budkę z hot dogami i piwem. Może byłbym zainteresowany?
Pensjonat, to chyba na Przełęczy byłby lepszy?
A gdzie można starać się o pozwolenie na budkę z hot dogami i piwem. Może byłbym zainteresowany?
bertrand236
No jasne... Jeszcze nikt nie wie, jaki taras, gdzie taras, dla kogo taras, ale już można lamentować
Mnie cieszy ten fragment:
"Zwiedzający będą mieć do dyspozycji m.in. 8 deszczochronów, 5 wiat odpoczynkowych zlokalizowanych przy parkingach, stojaki na rowery oraz 2 pokaźne wiaty, w których można będzie rozpalić ognisko (Ustrzyki Górne i Wołosate)"
Popatrzcie na to, jak na szklankę w połowie pełną![]()
może lepiej aby turyści, których przybywa przecież, deptali po tym trzystumetrowym tarasie, niż mieli roznosić na lewo i prawo za butami ten szczyt tarnicy ... hmmm ...
jestem rocznikiem 83. W Bieszczady zaczęłam jeździć w latach 90- tych i wtedy nie widziałam wielu udogodnień na szlakach. Szkoda, że nie mogłam pojechać w Bieszczady kiedy jeździł mój tata, w latach 80- tych i wcześniej, wtedy to dopiero była dzikość tego zakątka! Jeśli ktoś z Was prowadził takie wyprawy to opowiedzcie mi parę słów o tamtych Bieszczadach; jak wyglądały szlaki, miejscowości, Ustrzyki Górne?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)