o! fiu fiu. Trzeba będzie obadać. Trzykropku, czy masz gdzieś jakąś galerie fotografii tego miejsca? Juz teraz wiem że chętnie Ciebie tam odwiedzę.... ale na smaczek dobry jakieś foty bym poprosił....
o! fiu fiu. Trzeba będzie obadać. Trzykropku, czy masz gdzieś jakąś galerie fotografii tego miejsca? Juz teraz wiem że chętnie Ciebie tam odwiedzę.... ale na smaczek dobry jakieś foty bym poprosił....
Ostatnio edytowane przez Barnaba ; 21-04-2009 o 00:00
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
..uojoj... nimam... w ogóle netu nie mam narazie... szukaj w necie Frot Luneta Warszawska.. cos tam się znajdzie.. a jak się dorwe jakiegoś kompa na stałe to powrzucam swoje z zakamarków.. Ano jest.. i to więcej mundurowych przyjeżdża (la harce), choć zdarzają się tez i normalni ludzie.. heh.. miłego zyczę... jak się wypromuje to będe bardziej widoczny w przeglądarkach..tymczasem przeganiam szczura Zygmunta bo broi...
ja sobie Fort już obejrzałam i wygląda na to, że Trzykropek zamienił białe piaskowce kościołow i zręby cerkwi na czerwoną cegłę wielkomiejską ... ;-)
a dobrze Ci chociaż tam Trzykropku? Nie straszą duchy przeszłości tych murów?
Wszystkiego dobrego życzę![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki