R-E-W-E-L-A-C-J-A. Wszystko i forma i treść i zdjęcia. Zazdraszczam. :)
R-E-W-E-L-A-C-J-A. Wszystko i forma i treść i zdjęcia. Zazdraszczam. :)
Buba- te nocne lampiony - to takie balony na gorące powietrze. Jest to cudeńko z papieru, na dole lampka do podpalenia. Podpalasz i sobie leci gdziesik w kosmos...fajnie to to wygląda w nocy , to fakt. można nabyć w necie.Chyba czeskiej produkcji
...buba jak chcesz być Jackiem Hugo- B. .... tylko oka sobie nie wydłubuj !!!
super wyprawa i ekstra opis...jestes żeńskim Hugo-Baderem
dzieki za mapke- nawet nie wiedzialam ze po tej mordzie nosorozca idzie jakas sciezka! jak bedziemy na krymie nastepny raz (a pewnie za rok bedziemy, plan wstepny na wrzesien) to wiemy gdzie uderzyc w poszukiwaniu fajnego towarzystwa i dobrego zarcia (knajpka, rapany-ciekawe czy dobre z ogniska?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Witam wszystkich! Wczoraj tak mnie wciągnęła relacja Buby, że zapomniałam się przywitać!Jestem nowym użytkownikiem i pomalutku próbuje nauczyć się poruszać po forum...no kiepsko z tym..
Dotychczas byłam miłośniczką Tatr ale od 3 lat jestem wprowadzana w czarowny urok biesów i już jestem rozkochana...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)