Nie Bazyl... to rezerwat... po całkiem drugiej stronie.
Nie Bazyl... to rezerwat... po całkiem drugiej stronie.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Może być jeszcze rezerwat "Bobry w Uhercach". Tak by przynajmniej wynikało z mapy. :)))
Po drugiej stronie polskich Bieszczad (konkretniej być nie mogło)... Rezerwatów tam jest niewiele więc kto pierwszy....
Rezerwat Zakole (koło Smolnika nad Sanem)... widać most w Boberce.
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 24-04-2011 o 15:59
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Jeśli chodzi o most kolejowy to nie jestem do końca pewny... mapy mnie trochę zmyliły, ale słupy zony i ułożenie przestrzenne (sam most) wyglądały tak jakby rzeczywiście coś żelaznego tamtędy szło (nie sprawdzałem bo San był za zimny). Połonińskie i Żurawin też niczego sobie - jest po prostu inaczej... jakbym chciał kiedykolwiek zmienić zawód to zmieniłbym na SG na odcinku Ustrzyki - Stuposiany... do końca służby chodzić na patrole .
A kędyż woda owa płynie?
V11.JPG
Nie chce mi się z Tobą gadać;-).
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Zakładki