Najlepsze, że mam ich mapę i potok faktycznie podpisany... Ale wtedy w plecaku inna była, a po powrocie szukałam na necie nie po mapach okupujących półkę![]()
Najlepsze, że mam ich mapę i potok faktycznie podpisany... Ale wtedy w plecaku inna była, a po powrocie szukałam na necie nie po mapach okupujących półkę![]()
Na jakiej rzece w jakiej miejscowości jest ten most?
Marcin ! a czy to naprawdę jest w Bieszczadach ?
Most śliczny, rzeczka dość spora - obstawiam górną część mapy?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Hmmmm... w samym środku Bieszczadów Wysokich (w Polsce)Marcin ! a czy to naprawdę jest w Bieszczadach ?
Między Otrytem a granicą RPobstawiam górną część mapy?
Niedaleko dużej obwodnicy.
Odpowiedź: Smerek, most na rzece Wetlinka, który prowadzi do zabudowań jedynego gospodarstwa przysiółka "Za rzeką"... kilkadziesiąt metrów od wypału.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Szerszy widok na próg wodny i przepławkę:
Ja takie coś widziałem, ale Beskidzie Niskim
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki