Cztery lata temu zwiedzałem tą rzeczkę, ale trza przyznać, że to zacny potok.
Marcin
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czas odświeżyć wątek:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Gdzieś to widziałem, Wołosaty... ale gdzie...
"I znów na Grenlandię wzięliśmy kurs a za nami kochany dom..."
a nie na Zubańsku?
Nie jest to na Wołosatym.
Nie jest to też na Smolniku (Zubeńsko).
Jest to na potoku przepływającym przez dość dużą wieś. Kiedyś była tam nawet huta...
A czy na tych podanych przez Was też są jakieś takie stopnie betonowe? Bo bym sobie poszukał :)
Jeżeli to Stebnik,to też sobie Bieszczady wymyśliłeś,he he
Pozdrav
Szeroko pojęte Bieszczady północne to są! I już! Bez awantur mi tu! Brawo Browar! Krościenko, koniec Górnego Końca, przy drodze na przysiółek Huta - kiedyś istniała gdzieś tu huta szkła i jak przeczytałem, w Krościenku były dwie kryte kręgielnie. Ot co. Wpadnij za tydzień w Bieszczady na browca :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki