Na te upały:
Na te upały:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czy to aby na pewno w Bieszczadzie??
Pozdrav
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Jaki strzał w dziesiątkę!
Byłem przecież w kraju Komańczów i niczego takiego nie zauważyłem.
Owszem, jest nowoczesny skwer koło kościoła - nigdzie do tej pory nie reklamowany, ale ta woda ???
Coś ci się sir Bazylu pokręciło, rozszerzając pojęcie Bieszczadów wyjechałeś dość daleko.
Ale gdzie ?
I już jest don Enricu powód by do kraju Komańczów powrócić i wytropić tą Niagarę :)
Podpowiem, iż nie ma jej na odcinku od zielonego sklepu (gdzie piwko na półkach czeka) do baru tej co nie chciała Niemca (gdzie piwko w beczce czeka)
Kraj Komańczów słynie z rozległości i zasięgiem swoim obejmuje Francję, Wietnam i inne atrakcyjne terytoria!
A potok Barbarką się zowie i sprytnie się przemyka między Mogiłą i Popową Górą.A pod wodospadem banior ci jest elegancki,gdzie to Komańczowie w chłodzie spoczywają i zdobyczne płyny kosztują dla większej jeszcze ochłody :)
Pozdrav
Słaba jest czujność forumowiczów :(
Gdyż troszkę pokręciłem :), a tu cisza. Ale już wyjaśniam: moja Niagara nie jest na Barbarce, na której też chyba jest podobna (piszę chyba, ponieważ nie mogę odnaleźć zdjęcia, ale przed oczami coś takiego widzę, w okolicach szkoły ?). Jak ktoś posiada zdjęcie, to proszę o wrzucenie bo mnie męczy :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki