Zagadka dla posiadaczy mapy Gminy Baligród autorstwa W. Krukara...
na mapie tej miejsce to oznaczone jako wodospad.... gdzie to jest?
Zagadka dla posiadaczy mapy Gminy Baligród autorstwa W. Krukara...
na mapie tej miejsce to oznaczone jako wodospad.... gdzie to jest?
Zgadza się Browar... to właśnie ta miejscówka.
Hydrozagadka - reaktywacja:
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Ja chyba wiem tylko teraz nie pamiętam... ale se przypomnę
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 12-12-2010 o 08:46 Powód: doprecyzowałem onżego
Muszę wyprostować powyższe, gdyż na pewno jest ten wodospad na rzece, która dopiero kilkanaście metrów poniżej tego miejsca staje się nie płytkim potokiem.
Hmmm...troszkę to brzmi nieprzekonywająco, że rzeka się w potok zamienia, a nie na wspak, ale to nie moja wina :)
Miło mi się samemu z sobą gada, ale bez przesady!
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 12-12-2010 o 11:17 Powód: dla każdego coś miłego
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Zakładki