No i co z tego?
a to jest zabronione???
Bo jestem jeszcze na 3 psich forach, 5 fotograficznych, 1 o dziwo tylko bokserskim;-)))ale nikt nigdy mi nie kazał wybierać jednego słusznego. Co to partia polityczna jaka???
Pisząc MY mam na myśli tych co takowy sprzęt rejestrujący mają
i co gorsza planują go użyć
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Mnie ten problem nie dotyczy
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 09-05-2009 o 13:13
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Wracając do tematu, może poświęcimy jakąś godzinkę na obejrzenie filmów z poprzednich KIMBów ? Trochę ich się nazbierało, zwłaszcza dzięki uprzejmości Andrzeja. (może na przyszły rok nowa kategoria - filmowiec roku ??).
VIII KIMB odbędzie się w dniach 15 - 17 maja w zajeździe "Pod Caryńską" w Ustrzykach Grn.
www.carynska.pl
Oto harmonogram tego naszego "zlotu gwiaździstego".
15 maja (piątek)
Grupa "ukraińska" pod dowództwem Irasa wyrusza na wyprawę na Pikuj.
Grupa "polska" organizuje sobie czas na miejscu, w tym celu kontaktujemy się poprzez priv. i telefonicznie. O godz. 20:00 wszyscy KIMB-owicze obecni w tym czasie w Ustrzykach Grn. spotykają się w zajeździe.
16/17 maja (sobota/niedziela)
Obrady główne KIMB - początek o godz. 19:00. Prośba o punktualne przybycie, zwłaszcza że będą omawiane nasze sprawy organizacyjne.
Oto porządek "dzienno - nocny" tego spotkania:
1. Otwarcie obrad. Biorę to na siebie.
2. Autoprezentacja wszystkich uczestników VIII KIMB.
3. Wręczenie przez Recona1 nagród osobom, które - głosując za lokalizacją VIII KIMB w Ustrzykach Grn. - zadecydowały o wyborze właśnie tego miejsca naszego spotkania.
4. Oficjalne ogłoszenie przez Marcowego listy tegorocznych zwycięzców we wszystkich kategoriach Powisimordów. Wręczenie przez Marcowego nagród laureatom.
5. Relacja z wyprawy na Pikuj - Iras oraz Andrzej627. Prezentacja zdjęć i filmów z tej wycieczki.
6. Filmoteka oraz fotorelacje z poprzednich KIMB-ów (Andrzej627, Iras i Hero).
7. Kwadrans poezji bieszczadzkiej - WUKA. W trakcie recytacji wierszy uczestnicy KIMB ustawiają się obok Poetki do wspólnego zdjęcia.
8. Ustalenie zasad wyboru miejsca przyszłorocznego IX KIMB.
9. Wybór "lokalu kontaktowego" członków forów bieszczadzkich.
10. Część artystyczno - alkoholowa VIII KIMB.
Gdyby ktoś z Państwa wpadł jeszcze na jakiś pomysł, to proszę mi go podpowiedzieć już na miejscu. Jutro rano wyjeżdżam i raczej będę poza dostępem do Internetu..
PS
Przypominam uprzejmie wszystkim o tych "nieszczęsnych" 35 zł/os., które należy przygotować na pieczyste.
Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 10-05-2009 o 23:13
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
PS
Przypominam uprzejmie wszystkim o tych "nieszczęsnych" 35 zł/os., które należy przygotować na pieczyste.
A co będzie? Czy aby nie świnina? Na dodatek mocno nieletnia?
Długi
...walczę... i się nie poddam... muszę niestety zakomunikować smutny fakt... : nie będzie mnie prawdopodobnie na KIMBie z przyczyn niezależnych od aktualnej fazy księżyca co mimo wszystkiemu śmiesznemu nie pozostaje bez wpływu na stan ducha... Powsimordy przepraszam, że nie dostarczę im obiecanych tomików Jasickiego na czas, jeno doślę je pocztą po Kimbie... zupełnie całkiem przypadkowo znajdują się w innej części kraju niż moja d..pa ...co wynika z faktu uprawiania szwędaczki stosowanej... a tym co wielce zasmuceni faktem coś dla refleksji i spokoju : http://www.youtube.com/watch?v=56wLT...eature=related Pozdrawiam...
"KIMB-owiczom " życzę świetnej imprezy :D , mam nadzieje że następnym razem uda mi się do was dołączyć :D
A jaka teraz pogoda dla KIMBowiczów w Ustrzykach Górnych?
mAAtylda
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki