No to przemycimy trochę erotyzmu w tą sobotnią noc,może moderator nie zauważy
No to przemycimy trochę erotyzmu w tą sobotnią noc,może moderator nie zauważy
taki kawałek
W tv teraz będzie program "gwiazdy skaczą do wody" :)
Nie wiem czy było ale dziś mi wpadło w ręce i uszy. No i przede wszystkim w temacie wszystkim tu bliskim;-)
https://www.youtube.com/watch?v=l47nsXgunOE
Nie wiem co ja poradzę na to, że mi się podoba ten kawałek i słucham go cały czas :D W zasadzie bardziej podoba mi się teledysk niż piosenka -mają jaja :D
DZIDZIO - Сусіди
https://www.youtube.com/watch?v=X3L5KO4kknI
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 19-12-2014 o 21:18
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Mocne, ładne i piękne bardzo i nie muszę dodawać, że życiowe bardzo bo przytrafia się mniej więcej po równo dziewczynom i facetom.
Jimi, przykro mi,że musiałaś do teledysku skrócić włosy.
Haha, trochę się obawiam za kogo mnie tam wziąłeś Czy życiowe to nie wiem, bo nie rozumiem słów ale z teledysku wnioskuję fabułę: na górze jest impreza a mi przeszkadzają, jest tam jedna pani która będzie moją żoną. Ten pan brodaty bardzo mi się spodobał :D
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Nie wiem co jest. Pierwszym razem oglądałem zupełnie coś innego i odnosiłem się do tamtego teledysku. Historia miłości dziewczyny i dużo starszego faceta(nauczyciel) i gdy przychodzi chwila, że ona przedstawia go rodzicom to ojciec chce zamordować go wzrokiem. Prawie realistyczna animacja, podobnie jak w Krainie Lodu. Ładna historia i bardzo prawdziwa bo często zdarza się w życiu z tym, że taki układ to zwykle początek kłopotów. Ktoś pomyśli co bym radził?... no to róbta co chceta z tym żeby dzieci były zdrowe.
P.s:
Odpowiadam z takim opóznieniem bo w pracy nie wolno mi mieć internetu a pracuję dobę!!! po której mam dobę wolnego (czy to kapitalizm czy już niewolnictwo?).
Dla wszystkich,którzy potrzebują energii,by wziąć się za świąteczne porządki.
Nie zawsze trzeba mówić co się wie,ale zawsze trzeba wiedzieć co się mówi.
Klaudiusz
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki