ALDARON (Paweł Czekalski)
„Gdy wieczorem”
„Lasu trzeba mi”
ALDARON (Paweł Czekalski)
„Gdy wieczorem”
„Lasu trzeba mi”
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Na dzisiejszy wieczór troszkę łomotuz egzotycznych zakątków globu, czyli metal z Indii na ektarę i fujarę
:
Bloodywood "Ari Ari" (czyżby śpiewali o psie ratowniku z Bacówki pod Honem?)
I z Nowej Zelandii, po maorysku:
ALIEN WEAPONRY „Kai Tangata”
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Trzy piosenki miłosne :) :
Pablopavo i Ludziki "Dancingowa Piosenka Miłosna":
Limboski "W trawie":
Lubię to "Śniła mi się łąka":
na żywo są niesamowici :)))
Jeszcze raz grupa grająca według mojej klasyfikacji thrash folk and heavy etnoczyli przed Państwem energetyczny Joryj Kłoc!
Ołłł jeee!!!
W standardzie ze standardem w środku
"Wierzbowa deszczułka"
Gibające bioderkami na tle zachodzącego słońca mary leśne w utworze
"Las"
I kto po kim płacze w piosence
"Pole":
krótkie ale ładne śpiewanie
Jest muzyka i jest moc choć to raczej reklama?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)