Tak mi się skojarzyło. Gdzie nie zajrzę to się chwytam za głowę.
Tak mi się skojarzyło. Gdzie nie zajrzę to się chwytam za głowę.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Się mi podobało :https://www.youtube.com/watch?v=r_6a...el=TheKiffness
Rosyjski hip-hop (sic!) - ale mi mega podchodzi.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
The Hillbilly Moon Explosion i Sparky
"Queen Of Hearts" :
"My Love For Evermore":
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Tą pierwszą propozycję podaną przez Bazyla wysłuchałem z przyjemnością, ale ta druga ....
... wzbudziła we mnie bunt, więc też rzucę buntowniczo
...
The Helicopters - White Christmas
Aldaron i Paprodziad "Wśród tylu świetlnych lat":
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Do posłuchania dla tych z Was, którzy lubią pa ruskamu:
Grupa Kino. Niby bez Wiktora Coja a jednak...:
Katastrofa lotnicza nad Jez. Bodeńskim i kara "oficjalna" (nie tak do końca - zainteresowani bez problemu odnajdą na necie tą historię) za zabicie ludzi i kara "osobista" jaką wymierzył ojciec i mąż za zabicie jego rodziny:
I coś o tym, że nie zawsze warto zbyt pochopnie oceniać innych:
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 01-01-2022 o 18:24
I dwa ostanie na gitarę:
"2000 Баксов за сигарету"
"Обычный автобус"
A jak ktoś nie lubi ruskiego to może "amerykancki" tanc metal spasuje:
Five Finger Death Punch "Inside Out":
"A Little Bit Off":
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)