Pod wrażeniem dokonań "Litzy" i kierowanej przez niego "Luxtorpedy" jestem i ja. Aktualnie odliczam jednak dni dzielące mnie od spotkania z IRON MAIDEN...to już za trzy tygodnie w Łodzi...
Pod wrażeniem dokonań "Litzy" i kierowanej przez niego "Luxtorpedy" jestem i ja. Aktualnie odliczam jednak dni dzielące mnie od spotkania z IRON MAIDEN...to już za trzy tygodnie w Łodzi...
Pięknie grasz Piskal,pięknie.
Amiga wydała sporo pięknych czarnych krążków .Oprócz serii "Blues Collection" 14 płyt -(również w wersji kasetowej) wydała dwie inne piękne kolekcje bluesa:
"Blues Roots"-10 płyt ( licencja Stroryville) oraz "The Legacy Of The Blues " ( licencja Crescendo) a także inne bardzo cenne nagrania bluesa i jazzu.
Dziś te płyty są dla mnie cenną pamiątką po tamtych trudnych dla fanów czarnej płyty czasach.Stoją dumnie wśród innych bardziej już dostępnych pozycji.
Łooo, witam współfanaParę płyt Lapisów jest do legalnego ściągnięcia tutaj - także ostatni "Rabkor" i przedostatnie "Wiesiołyje kartinki", z których są Twoje klipy. Cały portal thankyou.ru też jest wart polecenia, jeśli włada się rosyjskim - dużo dobrej muzyki róznych gatunków do pobrania w myśl hasła: "Ściągaj ile chcesz, płać ile możesz".
Można? Można. Nawet w Rosji![]()
Oni - z Białorusi, ale portal - z Rosji :)
Jeśli ktoś lubi mix tradycji i nowoczesności to zapewne się spodoba http://poludnice.blogspot.com/
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Easy rider tylko na piechotę...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki