Jeśli na koncertach grają tak, jak na ostatniej płycie, to nie masz czego żałowaćZa dużo popu i za dużo Julii. Panna się sprawdza jako sporadyczny chórek, ale jako frontmenka w prawie każdej piosence to już niekoniecznie. Jak słucham niektórych duetów ze Sznurem, to mi się "Dumka na dwa serca" przypomina... Nie za to kochamy Leningrad :P
Co do Rubla, to jest fajny, ale taką prostą, surową muzykę docenią tylko byłe panczury :) Poza tym mam wrażenie, że to już zamknięty projekt.
BTW - nie wiem, czy zaglądaliście, ale dużo współczesnej, fajnej, rosyjskiej i białoruskiej muzyki do legalnego ściągnięcia jest na thankyou.ru, które działa na zasadzie "ściągaj, ile chcesz, a płać, ile możesz". Ale po pobraniu 10 albumów download spowalania prawie do zera :)

Za dużo popu i za dużo Julii. Panna się sprawdza jako sporadyczny chórek, ale jako frontmenka w prawie każdej piosence to już niekoniecznie. Jak słucham niektórych duetów ze Sznurem, to mi się "Dumka na dwa serca" przypomina... Nie za to kochamy Leningrad :P
Odpowiedz z cytatem