Z tym menu toś Pan demagogicznie pojechałPrzepaść między 5 a 6 złotymi jest cokolwiek mniejsza, niż między kurczakiem a kawiorem. Jeśli o mnie chodzi, to z bólem serca zapłacę te 5 złotych, bo mimo wszystko wiem, że ta kasa idzie na zbożny cel, a rozgrywki między BdPN i GOPR są tu sprawą zdecydowanie drugorzędną. Nawoływanie do "obywatelskiego nieposłuszeństwa" w tym przypadku jest - jak dla mnie - trochę śmieszne. "Nie będę płacił podatków, bo i tak zostaną źle wykorzystane, a resztę rozkradną"... Poza tym jakoś nie mogę uwierzyć, że ta sytuacja z biletami ma czarno-biały wymiar, czyli zły BdPN i dobry, uciśniony GOPR. Zwłaszcza po poście Derty'ego. Takie polskie bagienko, ot co...
Pozdrawiam![]()

Przepaść między 5 a 6 złotymi jest cokolwiek mniejsza, niż między kurczakiem a kawiorem. Jeśli o mnie chodzi, to z bólem serca zapłacę te 5 złotych, bo mimo wszystko wiem, że ta kasa idzie na zbożny cel, a rozgrywki między BdPN i GOPR są tu sprawą zdecydowanie drugorzędną. Nawoływanie do "obywatelskiego nieposłuszeństwa" w tym przypadku jest - jak dla mnie - trochę śmieszne. "Nie będę płacił podatków, bo i tak zostaną źle wykorzystane, a resztę rozkradną"... Poza tym jakoś nie mogę uwierzyć, że ta sytuacja z biletami ma czarno-biały wymiar, czyli zły BdPN i dobry, uciśniony GOPR. Zwłaszcza po poście Derty'ego. Takie polskie bagienko, ot co...
Odpowiedz z cytatem