Spojrzałem na te zrobione moją ręką i ... bez zgody tam złapanych w kadr nie odważę się publicznie pokazać. Myślę, że to jest właściwe rozwiązanie i zgodne z prawem. Ci co nie byli, muszą sobie VIII KIMB wyobrazić.
Spojrzałem na te zrobione moją ręką i ... bez zgody tam złapanych w kadr nie odważę się publicznie pokazać. Myślę, że to jest właściwe rozwiązanie i zgodne z prawem. Ci co nie byli, muszą sobie VIII KIMB wyobrazić.
Ostatnio edytowane przez Recon ; 18-05-2009 o 18:44
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Ja dobrem słowem chętnie wspomnę, bo sprzętu rejestrującego nie używam :)
Przede wszystkim głęboki pokłon w stronę wszystkich zaangażowanych (czasem, pracą i pieniądzem) w akcję Powsimordową: wyborców, sponsorów, zwycięzców i dystrybutorów nagród. Papierowe torby z bezcenną zawartością, które nie zostały odebrane osobiście, trafią (lub powinny trafić, albo też już trafiły) do rąk zwycięzców za pośrednictwem życzliwych ludzi. Najlepsi kurierzy DHL-u to przy nich dzieci we mgle.
Małym zgrzytem, za który biję się w pierś, może być fakt, że butelki znakomitego winka od Hero w gorączce sobotniej nocy zostały przy rozdawaniu nieco wymieszane, więc niektóre Powsimordy pewnie zdziwią się tytułem na etykiecie. Ale może to prorocza pomyłka
Podziękować chciałem wszem za obecność, bo to ona o KIMB-ie stanowi. Niezwykle mi miło, że mogłem zobaczyć starych i poznać nowych przyjaciół. Wielu nicków mi bardzo brakowało, ale to mój problem i muszę nauczyć się z tym żyć![]()
Te 3 dni (a zwłaszcza wieczory) dadzą mi energię na bardzo długo. Trzymajcie się ciepło, Wasz M.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki