Miałem już nie pisać w tym wątku, ale skoro imiennie się do mnie zwracasz z pytaniem, to Ci grzecznie odpowiadam.
1. Mówię o ważkich słowach rzucanych na wiatr, bo to nie była tylko taka sobie zwykła deklaracja przyjazdu. Była ona połączona z głosowaniem. Słaba frekwencja w zasadzie wypaczyła wynik naszych wyborów. Wg głosów "ważnych ex post" rezultat głosowania okazał się remisowy 8:8.
Być może niektórzy z nas (np. Tarnina i Manio) poczuli się lekko zawiedzeni tym, że nie obchodzili swojej 5-tej rocznicy w Sękowcu. Nie wiem, może tak, może nie. Oni głosowali na Sękowiec, z którym czują się emocjonalnie związani. Gdyby wynik 8:8 był już podczas zakończenia głosowania, doszłoby do losowania, mógłby w nim zwyciężyć Sękowiec, itd.
2. Ja osobiście nic o tym, że ktoś ma kogoś w d... nie wyartykułowałem. Jedna pani napisała tylko (i to dużymi literami), że ma wielką dupę, na co ja jej odparłem, że (cyt.) "nie tylko małe jest piękne". Być może owa moja skłonność do kobiet "dupiastych" łączy się z masochizmem, który mi zarzuca (też w tym wątku) Buba, ale co ja na to poradzę ?
3. Zwykłe problemy zawodowe czy finansowe lub rodzinne (też zwykłe) nie są - w moim przekonaniu - żadnym "nadzwyczajnym wydarzeniem". Problemy zwykłe można było, moim zdaniem, przewidzieć i albo powstrzymać się od głosowania, albo te problemy przezwyciężyć. Z problemami zwykłymi sobie nie radzisz ?
4. Nieco dziwi mnie aktywność (w tym wątku) osób, które ani nie głosowały, ani w ogóle na KIMB-y nie jeżdżą. Niechby sobie tylko poczytały. Po co się wtrącają do spraw, które je z założenia nie interesują ? Na Naszym Forum jest tyle innych działów tematycznych - niechże się tam wyżywają.
Taka Buba na przykład.Była na Pikuju, zawstydziła Andrzeja627 and company, i tylko jeden malutki, skromniutki pościk zamieściła (we "Wschodnim Łuku Karpat") ???!!! Więcej tu (w tym wątku) najątrzyła, w dodatku w nieswojej sprawie, niż tam napisała. Bo to już taki z Niej widać człowiek - storpedować czyjeś starania o naprawę lokalnej drogi, pojudzić w sprawach organizacyjnych KIMB-u, które zaczęły Ją obchodzić dopiero po zakończeniu KIMB. W tym, przyznaję, jest dobra.
Zakładki