Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: Bądźmy poważni

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Bądźmy poważni

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    A nie ma to jak razem stuknąć się czymś, co się ma akurat pod ręką (oczywiście KIMB nie jest do tego potrzebny, ale przecież to doroczne spotkanie ma być niejako naszym świętem). Do zobaczenia więc w realu!
    oj tak, wlasnie tak!!

wlasnie dlatego chcialam zalapac sie na spotkanie podpikujowe bo tam wydawalo mi sie bardziej "bez zobowiazan" niz na oficjalnym KIMBie.. i miejsce o ile ciekawsze..

coz, moze kiedys zagladne gdzie zobaczyc wasze buzki... bez zapowiedzi, z wlasnym namiotem rozbitym gdzies w oddali i plecakiem wlasnego jedzenia... coby nikt potem nie mial pretensji.. choc moze przyjazd bez zapowiedzi tez jest zle widziany? to juz ciezko przewidziec.. bo taki KIMBowicz bez numeru na oficjalnej liscie?? najwyzej stukne sie z kim bedzie warto i pojde w swoja strone...

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    a tu kicha -chyba miały jechać na Pikuja cztery czy pięć KIMB-owych samochodów i nie dojechał żaden,
    nie, bazyl... jeden dojechal..:D
    Ostatnio edytowane przez buba ; 25-05-2009 o 21:11
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów