No właśnie, bądźmy poważni. Wypadki chodzą po ludziach, ale bez przesady. Najgłośniejsi agitatorzy zawiedli, jednym słowem " dali ciała "! Ale co się stało to się nie odstanie, a przyszłoroczne zasady głosowania w związku z zaistniałą sytuacją muszą się zmienić. Proponuję , aby Ci, którzy się w tym roku nie wywiązali z deklaracji nie mogli w następnym roku proponować lokalizacji. Wojtek Cyferki na obradach wysunął propozycję,żeby głosować mogli tylko Ci, którzy wpłacą wcześniej umówioną kwotę np. na wynajęcie sali obrad. Teraz kwestia odnośnie pieczystego. Mam nadzieję , że w tym roku wszyscy wpłacili po 35 zł. Z tego co mi jednak wiadomo koszty się nie pokryły , zabrakło chyba 8 osób .Zapłacił Ktoś z własnej kieszeni, głupia sytuacja. Dlatego taka moja sugestia .... zanim postawimy Kimbowiczów przed faktem , że muszą wpłacić za pieczyste , bo w przeciwnym razie psy się na nich wiesza - zróbmy listę chętnych na taką konsumpcję, zsumujmy środki , które wpłyną na konto odpowiedniej osoby i wtedy zamawiajmy . Trzeba mierzyć siły na zamiary. Będzie lepiej. Ogólnie rzecz biorąc KIMB uważam za udany i pozdrawiam wszystkich obecnych.

Odpowiedz z cytatem