Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: Bądźmy poważni

Widok wątkowy

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006

Domyślnie Odp: Bądźmy poważni

3. Zwykłe problemy zawodowe czy finansowe lub rodzinne (też zwykłe) nie są - w moim przekonaniu - żadnym "nadzwyczajnym wydarzeniem". Problemy zwykłe można było, moim zdaniem, przewidzieć i albo powstrzymać się od głosowania, albo te problemy przezwyciężyć. Z problemami zwykłymi sobie nie radzisz ?
    SB,

Zwykłe, niezwykłe - nie ma tu obiektywnej definicji, co jest, a co nie jest powodem na tyle wyjątkowym, by usprawiedliwiał, w Twoim, czy moim mniemaniu - to subiektywne spojrzenie nakazuje podjęcie takiej, czy innej decyzji...czasem z ciężkim sercem.

A z problemami radzę sobie na tyle dobrze, na ile potrafię i jestem w danej chwili w stanie.

@Piskalu,

O jakichś obawach pisałem gdzieś wcześniej, ale nadziei nie traciłem do sobotniego południa...niestety nie wyszło. Choć fakt mogłem wcześniej zadbać o możliwość telefonicznego powiadomienia i przeproszenia za nieobecność - mea kulpa, czy cóś. Przepraszam:)

I to chyba mój ostatni post w tym wątku, masz rację...o dupę rozbić takie dyskusje...o WIELKĄ DUPĘ

@BMillerze

Dobra rady, skorzystam:)...a szlaki chętnie kiedyś skrzyżuję z Twoimi:)

Pozdrawiam serdecznie:)
    Ostatnio edytowane przez vm2301 ; 27-05-2009 o 13:35

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów